ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIFT ΧΕΙΛΙΩΝ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 20, 2019

Αυτή η λιγότερο γνωστή διαδικασία διαρκεί περισσότερο από τις ενέσεις χειλιών.

Δεν μπορείτε να πάτε πουθενά χωρίς να συναντήσετε ένα παράδειγμα εφαρμογής των fillers των χειλιών. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Kylie Jenner παραδέχτηκε για πρώτη φορά την αισθητική της αυτή παρέμβαση, όμως το trend δεν έφυγε από τους καταλόγους αιτημάτων των πελατών στους αισθητικούς χειρουργούς.

Εάν υποθέτετε ότι τα fillers είναι ο μοναδικός τρόπος για να προσθέσετε ημι-μόνιμη ένταση στα χείλη σας, παραβλέπετε μια ελκυστική εναλλακτική λύση. Η Dr. Lara Devgan,  πλαστικός χειρούργος με έδρα στη Νέα Υόρκη, λέει ότι μια διαδικασία που ονομάζεται lift χειλιών έχει περισσότερα από τα πλεονεκτήματα των ενέσεων χειλιών με βάση το υαλουρονικό οξύ, χωρίς την ανάγκη επισκέψεων για επαναπλήρωση κάθε λίγους μήνες.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μια διαδικασία είναι καλύτερη από την άλλη. Τα lift χειλιών μπορεί να είναι λιγότερο γνωστά, αλλά η διαδικασία μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Παρακάτω, η Devgan μας εξηγεί όλη την διαδικασία και λύνει κάθε απορία μας. 

 

Τι είναι το lift χειλιών. 

Με λίγα λόγια: Είναι μια μόνιμη χειρουργική διαδικασία για να αυξήσετε το ποσό του ροζ χείλους που βλέπετε, βοηθώντας τα χείλη να φαίνονται νεανικά και γεμάτα. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα, μερικές φορές ακόμα και είκοσι λεπτά, και γίνεται υπό αναισθησία.

Από τεχνική άποψη, το lift χείλους απαιτεί από έναν πλαστικό χειρουργό να αφαιρέσει ένα κομμάτι ιστού από κάτω από τη μύτη σας. Το σημάδι κρύβεται ακριβώς κάτω από τη μύτη, σε μια γραμμή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ουλές γιατί σύμφωνα με την Devgan, είναι πολύ καλά κρυμμένες στη σκιά κάτω από τη μύτη σας.

Γιατί να σκεφτεί κανείς να επιλέξει αυτή την μέθοδο. 

Τα lift χειλιών διορθώνουν την απόσταση μεταξύ του άνω χείλους και της μύτης σας. Οι ουσίες που υποστηρίζουν τα πρόσωπα των ενηλίκων χαλαρώνουν και εξασθενούν βαθμιαία, κάνοντάς το λεπτότερα τα χείλη σας. 

 

Ποιος θα έπρεπε να επιλέξει το lift χειλιών. 

Οι ασθενείς που το επιλέγουν κατατάσσονται σε δύο ομάδες με ελαφρώς διαφορετικές ανάγκες. «Τα lift χειλιών σε νεότερους ασθενείς γίνονται γιατί συνήθως έχουν κουραστεί από την ατελείωτη διαδικασία αναπλήρωσης του filler», λέει η Devgan. «Σε ηλικιωμένους ασθενείς, τα lift των χειλιών είναι συνήθως για άτομα που δεν τους αρέσει η χαλάρωση στην περιοχή του στόματος». 

Η  Devgan λέει ότι οι γυναίκες επιλέγουν συχνά την διαδικασία των fillers και δεν συνειδητοποιούν ότι δεν είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή τους. Με τα fillers, υπάρχει ένας περιορισμένος βαθμός στον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε το ύψος του κάθετου χείλους και θα αρχίσετε να παίρνετε ένα πιο γεμάτο άνω χείλος, όπου τα χείλη μπορεί να είναι λίγο προεξέχοντα προς τα έξω». Τα lift χειλιών, αντίθετα, αντιμετωπίζουν τα προβλήματα χωρίς να δημιουργούν υπερβολικό όγκο.

Πόσο κοστίζει η διαδικασία. 

Εξαρτάται. «Η χειρουργική επέμβαση αφορά κοψίματα και γραμμές για τα επιθυμητά αποτελέσματα ενός ατόμου και έτσι είναι λίγο διαφορετική η τιμή για κάθε άτομο

 

Τι θα περιμένετε μετά από την εφαρμογή της. 

Δεν θα περιμένετε πολύ. Τα ράμματα παραμένουν στη θέση τους για μια εβδομάδα. τότε η ουλή θα θεραπευτεί και θα εξασθενίσει μέσα σε ένα χρόνο. Μπορεί να χρειαστείτε μία έως δύο εβδομάδες εκτός κοινωνικών υποχρεώσεων, αλλά οποιαδήποτε ουλή μπορεί να καλυφθεί με foundation δύο εβδομάδες μετά από την εγχείρηση. 

Όπως και με άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, τα lift χειλιών ενέχουν τους κινδύνους τους: αιμορραγία, λοίμωξη και ανεπιθύμητες ουλές είναι όλες οι πιθανότητες. «Αλλά νομίζω ότι με προσεκτική φροντίδα και τεχνικές, οι πιθανότητες θα είναι πολύ χαμηλές», λέει η Devgan.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ