ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BROW MAPPING

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 27, 2020

Λόγω του COVID-19, ίσως έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχουμε περιποιηθεί τα φρύδια μας επαγγελματικά. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε τα φρύδια μας καλά συντηρημένα στο σπίτι, αναζητήσαμε συμβουλές και κόλπα που θα βοηθήσουν. Έτσι, λοιπόν, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε, είναι το brow mapping μια εγκεκριμένη τεχνική και λειτουργεί πραγματικά; Για να μας βοηθήσει να το καταλάβουμε καλύτερα, παρακάτω συγκεντρώσαμε συμβουλές από την brow expert Joey Healy.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BROW MAPPING


Τι είναι το Brow Mapping;

«Η χαρτογράφηση των φρυδιών γίνεται όταν ένα περίτεχνο πλέγμα σχεδιάζεται στο πάνω μέρος του προσώπου με είτε ένα λεπτό μολύβι φρυδιών είτε ένα νήμα βυθισμένο στο χρώμα για να επισημάνει τα βασικά σημεία στο πρόσωπο», λέει η Healy. "Σκοπός είναι να διασφαλιστεί η απόλυτη συμμετρία των φρυδιών."


Ενώ η συμμετρία πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα κατά τη διαμόρφωση των φρυδιών σας, δεν πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. «Έχω άλλες προτεραιότητες, όπως το πάχος των φρυδιών ή αν θέλω να φαίνονται πιο φυσικά». Όταν τοποθετείτε τη συμμετρία πάνω από όλα τα άλλα, η Healy λέει ότι μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγηθείτε σε άλλα λάθη. «Η χαρτογράφηση των φρυδιών βασίζεται στη συμμετρία μέχρι ένα σημείο, αλλά το πρόσωπο δεν είναι συμμετρικό», λέει. Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διαμόρφωση των φρυδιών (όπως ασύμμετρη ανάπτυξη των τριχών, οι μύες του προσώπου σας, οι ουλές ή τα σημάδια ομορφιάς) που η χαρτογράφηση των φρυδιών δεν λαμβάνει υπόψη.

Πρέπει να δοκιμάσετε το Brow Mapping;

Η χαρτογράφηση των φρυδιών μπορεί να σας δώσει μια καλή κατεύθυνση, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβής. «Μερικές φορές θα πάρω ένα πινέλο φρυδιών και θα φτιάξω μια αόρατη γραμμή από τη γωνία της μύτης έως τη γωνία του ματιού για να βεβαιωθώ ότι τελειώνουν στο ίδιο μέρος. Χρησιμοποιώ σίγουρα τα εργαλεία μου για να ελέγξω τη δουλειά μου, αλλά δεν δημιουργώ ένα ολόκληρο πλέγμα στο πρόσωπο. "

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BROW MAPPING


Πώς να διατηρήσετε τα φρύδια σας στο σπίτι

Όταν φροντίζετε τα φρύδια σας στο σπίτι, η Healy λέει ότι η δουλειά σας δεν πρέπει να είναι τόσο τεχνική. Αφήστε τις ακριβείς λεπτομέρειες στους επαγγελματίες και εστιάστε στη συντήρηση. «Αφαιρέστε τις τρίχες από την περιοχή γύρω από το οστό των φρυδιών, το κέντρο ανάμεσα στα φρύδια, το μέτωπο, τους κορτάφους, το άνω βλέφαρο και τη γέφυρα της μύτης. Αυτές είναι οι ασφαλείς ζώνες για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τα φρύδια σας χωρίς να μπείτε σε αυτό το τεχνικό πλέγμα που μπορεί πραγματικά να σας απομακρύνει », λέει η Healy. Μόλις αφαιρέσετε τα προφανή, συμπληρώστε τα φρύδια σας και επιστρέψτε και αφαιρέστε τυχόν τρίχες που δεν ανήκουν στο τυπικό σας σχήμα. "Αυτό βοηθά να διευκρινιστεί εάν κάτι δεν ανήκει πραγματικά όταν κάνετε την τελευταία σας συντήρηση."

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση των φρυδιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ