VIEW CART Continue shopping

ΤΑ 4 ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 24, 2019

Τα πυκνά μαλλιά είναι το όνειρο καθενός, σωστά; Τούτου λεχθέντος, οι ορμονικές αλλαγές, η γήρανση και η βαφή μπορούν να προκαλέσουν βλάβη και να εξασθενήσουν τα μαλλιά σας, κάνοντάς τα αδύναμα. Είτε ανησυχείτε για την αραίωση των μαλλιών ή απλά ονειρεύεστε πιο πυκνά και υγιή άκρα, υπάρχουν ευτυχώς τόσα προϊόντα διαθέσιμα για βοήθεια. Έχουμε βρει μαζί μερικές συμβουλές από κομμωτές, καθώς και έναν δερματολόγο που θα σας παρουσιάσει τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε πιο πυκνά μαλλιά.

Καταναλώστε καραμέλες, βιταμίνες και συμπληρώματα.

Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, αλλά σίγουρα είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τα μαλλιά σας. Αφού δοκιμάσαμε και εμείς οι ίδιοι βιταμίνες Β για μόλις τρεις εβδομάδες αρχίσαμε να παίρνουμε φιλοφρονήσεις για τα λαμπερά μαλλιά μας. Πραγματικά φαίνεται ότι βοήθησαν στο να γίνουν πιο πυκνά. Και ενώ η απαραίτητη και ευεργετική βιοτίνη βρίσκεται σε πολλά προϊόντα, βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε.

 

Φυσικά πρέπει να είστε προσεκτικοί και αναφορικά με τα συμπληρώματα τα οποία εκθειάζουν τα αποτελέσματα τα οποία έχουν.

Κάντε μάσκα μαλλιών.

Σκεφτείτε το ως την τέλεια δικαιολογία για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα κέντρο σπα. Οι μάσκες για τα μαλλιά ενισχύουν σίγουρα την τρίχα σας, τρέφοντάς την σε βάθος και ενυδατώνοντας την.

Η κερατίνη στη μάσκα υποτίθεται ότι είναι ίδια με την κερατίνη που παράγεται φυσικά από τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα απαλά, ενυδατωμένα άκρα που φαίνονται υγιή και είναι πιο δυνατά από ποτέ.  

 

Προγραμματίστε συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Κάθε κομμωτής τονίζει την σημασία των συχνών τριμαρίσματος των μαλλιών. Δεν χρειάζεται να κάνετε μια δραστική αλλαγή κάθε φορά, στην πραγματικότητα, ο έλληνας κομμωτής διεθνούς φήμης Giannetos συνιστά μόνο «ενάμιση εκατοστό κάθε έξι εβδομάδες» για να πετύχετε την βέλτιστη ανάπτυξη.


Εστιάστε στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

Η ειδικός δερματολόγος Penny James προσπαθεί να τονίσει τη σπουδαιότητα της υγείας του τριχωτού της κεφαλής όταν μιλάμε για την επίτευξη πυκνής, λαμπερής τρίχας.

«Εάν το τριχωτό της κεφαλής είναι πραγματικά υγιές, καθαρό και ενυδατωμένο, με τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, θα παραμείνουν και τα κύτταρα των τριχοθυλακίων σούπερ υγιή», δήλωσε η James. «Τα μαλλιά θα είναι πραγματικά δυνατά και υγιή».

 

Η James συστήνει μια σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών που είναι διαμορφωμένα για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και πωλούνται αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ειδικό συνδυασμό από σαμπουάν και conditioner. Οι  ειδικοί εξηγούν ότι με την αποτοξίνωση του τριχωτού της κεφαλής, απομακρύνουμε την συσσώρευση προϊόντων και παρέχουμε θρεπτικά συστατικά στον θύλακα της τρίχας.  Προάγει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, επιβοηθώντας την υγιή ανάπτυξη μαλλιών.

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε τα απαραίτητα προϊόντα για την προστασία και υγιή ανάπτυξη των μαλλιών σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ