ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ LIP GLOSS

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on May 10, 2020

Από όλα τα προϊόντα της συλλογής μακιγιάζ μας, το lip gloss είναι ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση. Το εφαρμόζετε το - με ή χωρίς καθρέφτη - και είστε έτοιμες να φύγετε. Σωστά; Λοιπόν, περίπου. Η makeup artist Taylor Babaian έχει δει και βιώσει το μερίδιο της στις ατυχίες των lip gloss, οπότε συγκεντρώσαμε τους έξι καλύτερους και πιο γρήγορους κανόνες της τόσο για την αγορά όσο και για την εφαρμογή του προϊόντος. 


Lip Gloss - Συμβουλή # 1: Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση

Τα οπάκ lip gloss είναι αυτά που τείνουν να δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα. Η πιο ασφαλής επιλογή, είναι μια φόρμουλα με μεγάλη διαφάνεια και χρώμα που κολακεύει τους υποτόνους της επιδερμίδας σας.

Lip Gloss - Συμβουλή # 2: Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σκιά

Εάν αγοράσετε ένα lip gloss που δεν φαίνεται να ταιριάζει καλά με τον τόνο του δέρματός σας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλώς αναμίξετε το με το αγαπημένο σας κραγιόν ή lip balm!

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ LIP GLOSSLip Gloss - Συμβουλή # 3: Επιλέξτε μια γυαλάδα που είναι κοντά στον τόνο του δέρματός σας για να κάνει το feathering λιγότερο αισθητό

Εάν έχετε λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα σας, ίσως θελήσετε να επιλέξετε μια στιλπνή απόχρωση που είναι κοντά στον τόνο του δέρματός σας. Αυτό θα κάνει οποιαδήποτε διαρροή χρώματος που μπορεί να εμφανιστεί, λιγότερο εμφανή.

Lip Gloss - Συμβουλή # 4: Μην κρίνετε ένα gloss από τη φόρμουλα


Μην αποφεύγετε τις παχύρρευστες ή κολλώδεις φόρμουλες - δεν είναι όλες άσχημες. Οι πιο παχιές φόρμουλες μπορούν να δώσουν τη μεγαλύτερη ένταση και λάμψη και το χρώμα διαρκεί πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα. Απλώς θυμηθείτε: αυτά τα gloss δεν είναι αδιάβροχα.

Lip Gloss - Συμβουλή # 5: Κάντε απολέπιση των χειλιών σας τακτικά

Η τακτική απολέπιση των χειλιών σας - ειδικά πριν από την εφαρμογή του lip gloss - μπορεί να εμποδίσει το χρώμα να μην καταλήξει σε ρωγμές και να το αποτρέψει από το να απομακρυνθεί από τα χείλη σας.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ LIP GLOSS

 


Lip Gloss - Συμβουλή # 6: Προστατέψτε τα χείλη σας

Το να φοράτε lip gloss στα χείλη είναι σαν να φοράτε λάδι στο σώμα σας - εντείνει την έκθεση στον ήλιο - οπότε πρέπει να προστατεύσετε τα χείλη σας με αντηλιακό. Χρησιμοποιήστε ένα lip balm με SPF πριν εφαρμόσετε το lip gloss σας για να αποφύγετε τυχόν ζημιά στον ήλιο. Σας προτείνουμε το Coola Lip Balm SPF 30.

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας. 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ