ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ EYELINER

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 11, 2020

Το Eyeliner είναι βασικό στις ρουτίνες ομορφιάς μας. Από τo πιο περίτεχνο cat eye μέχρι μια απλή γραμμή, απλά δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε μια εμφάνιση μακιγιάζ χωρίς αυτό. Είναι ένας εύκολος τρόπος να τραβάτε την προσοχή στα μάτια σας, να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται μακρύτερες και ακόμη και να κάνετε τον εαυτό σας να φαίνεται πιο ξεκούραστος. Αλλά αν είστε αρχάριος στη χρήση του eyeliner και μόλις ξεκινήσατε, μην φοβάστε. Έχουμε πολλές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε την εφαρμογή eyeliner σας σε χρόνο μηδέν!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ EYELINER 1: Επιλέξτε το προϊόν σας με σύνεση

Είτε επιλέξετε μολύβι, τζελ ή υγρό, το καθένα έχει τη δική του ειδική εφαρμογή και επίπεδο δεξιοτήτων. Ένα μολύβι eyeliner είναι ιδανικό για καθημερινή εμφάνιση και είναι αναμφισβήτητα το πιο εύκολο στη χρήση. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι δεν είναι να ακονίζουν τακτικά τα μολύβια τους, κάτι που σας βοηθά να πετύχετε μια όσο το δυνατόν πιο ίσια γραμμή. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ EYELINER

Το τζελ eyeliner, συνήθως έρχεται σε βαζάκι και εφαρμόζεται με πινέλο. Αυτά μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκα επειδή πρέπει να λάβετε τη σωστή ποσότητα προϊόντος για να εφαρμόσετε. Τα τζελ έχουν μια εκπληκτικά κρεμώδη υφή που τους επιτρέπει να γλιστρούν στο βλέφαρο χωρίς να τραβούν το δέρμα σαν το μολύβι. Ένα μειονέκτημα είναι ότι σε αντίθεση με τα μολύβια, τα οποία είναι καλά μέχρι και τη τελευταία φορά που θα τα ξύσετε, τα gel μπορούν να στεγνώσουν γρηγορότερα από άλλες φόρμουλες. 

Οι πιο προηγμένες φόρμουλες εμπίπτουν στην κατηγορία υγρών. Μπορεί να μην είναι είναι εύκολο να διορθωθεί αν κάνετε λάθος, αλλά μόλις βρείτε τον τρόπου που απαιτείται για σωστή εφαρμογή, αυτά τα προϊόντα είναι ιδανικά για τη δημιουργία κάθε γραμμής eyeliner που μπορείτε να φανταστείτε. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ EYELINER 2: Κρατήστε τα μάτια σας για μεγαλύτερο έλεγχο

Θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα προϊόντα τείνουν να κολλάνε ή να παρακάμπτουν το βλέφαρό σας, οπότε ξεκινήστε δημιουργώντας έναν ομαλό καμβά για να γλιστρήσει το eyeliner. Χρησιμοποιώντας το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σας, κρατήστε το δέρμα πάνω από το μάτι σας τεντωμένο για μια πιο ομαλή και πιο ακριβή γραμμή. Αντί να το εφαρμόσετε ελεύθερα, στηρίξτε τον αγκώνα σας στον πάγκο για να σταθεροποιήσετε το χέρι σας. Απλά φροντίστε να είστε απαλοί στις κινήσεις σας - δεν θέλετε να τραβάτε πολύ σκληρά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ EYELINER 3: Επιλέξτε το σωστό χρώμα

Δεν χρειάζεται πάντα να πάτε με μια κλασική μαύρη απόχρωση, ειδικά αν μόλις ξεκινήσατε. Το καφέ και το γκρι είναι υπέροχα χρώματα για προπόνηση, επειδή είναι πιο εύκολα στη διόρθωση εάν κάνετε κάποιο λάθος. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο ζωντανά χρησιμοποιώντας μια απόχρωση που κολαεύει το χρώμα των ματιών σας. Για μπλε μάτια, δοκιμάστε ένα καφέ, μπρούντζο ή χάλκινο χρώμα. Τα πράσινα μάτια πρέπει να δοκιμάζουν βιολετί και μωβ, ενώ τα κορίτσια με καφέ μάτια μπορούν να τολμήσουν έντονα μπλε χρώματα.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ EYELINERΣΥΜΒΟΥΛΗ EYELINER 4: Μην ξεχάσετε το blending

Όταν χρησιμοποιείτε μολύβι, κάντε blending το για πιο φυσική εμφάνιση. Η πίεση που ασκείτε θα καθορίσει εάν η γραμμή σας είναι θέλετε να είναι ελαφρώς σβησμένη ή τελείως smokey.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ