ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on March 16, 2020
  1. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Η τεχνική των feathery brows της γκουρού των φρυδιών, Streicher, λειτουργεί σε κάθε πρόσωπο και ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε μόνοι σας, λέει, είναι να αφήσετε τα φρύδια σας να αναπτυχθούν για τρεις με τέσσερις μήνες για να τα επαναφέρετε στο πιο φυσικό τους σχήμα. "Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι πως δεν βρίσκουν το φυσικό τόξο των φρυδιών τους", λέει η Streicher. "Αξίζει τον κόπο να τα μεγαλώσουμε για να το δούμε να σχηματίζεται".

 

Όταν τα φρύδια σας έχουν αναπτυχθεί, η ιδέα είναι να αφαιρέσετε στη συνέχεια το μικρότερο ποσό τριχών που χρειάζεται για να ανοίξετε το εξωτερικό τόξο του φρυδιού. "Για να το κάνετε αυτό, τραβήξτε μια νοητή γραμμή από τη γωνία της μύτης κατευθείαν προς το μέτωπο. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να ξεκινήσει το φρύδι. Η καμάρα πρέπει να πέφτει λίγο έξω από την κόρη εάν κρατάτε το μολύβι σε μια διαγώνιο από την εξωτερική γωνία του ρουθουνιού», λέει. Αυτή η κίνηση αποτρέπει την τοποθέτηση του τόξου πολύ κοντά στο εσωτερικό μέρος του φρυδιού, σύμφωνα με την Streicher: "Εάν η αψίδα είναι σωστή στη μέση του φρυδιού, σας αφήνει να μοιάζετε έκπληκτες…".

 

  1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΖΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

"Χρησιμοποιώ τζελ φρυδιών είτε διάφανο είτε με χρώμα για να βουρτσίσω τις τρίχες επάνω, πράγμα που δημιουργεί πραγματικά μια πλήρη εμφάνιση και δείχνει κάθε τρίχα που έχω", λέει η Streicher. "Μου αρέσει να βλέπω τα μοτίβα ανάπτυξης των μαλλιών στα φρύδια. Ο καθένας έχει διαφορετικούς κόκκους ανάπτυξης - μπορεί να είναι πραγματικά αναγνωριστικό για κάποιον. "

 

  1. ΨΑΛΛΙΔΙΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ

"Το ψαλίδι μπορεί να είναι εξίσου επιζήμιο με το τσιμπιδάκι. Αν η τρίχα είναι κομμένη πολύ κοντή, μπορεί να αφήσει κενά", λέει η Streicher, η οποία συνήθως ψαλιδίζει πρώτα τα φρύδια των πελατών της πριν επιστρατεύσει το τσιμπιδάκι. "Χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι και το ψαλίδι για τα φρύδια, βουρτσίστε τις τρίχες και κόψτε μόνο τα μακρύτερα μέρη που προεξέχουν πέρα ​​από τη γραμμή του φρυδιού. Κόψτε τις τρίχες όπου αρχίζουν να λυγίζουν ή να καμπυλώνουν. "

 

  1. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ, ΟΧΙ ΚΕΡΙ

Η Streicher προτιμά τα τσιμπιδάκια από την αποτρίχωση. "Είναι ο πιο ακριβής, λιγότερο ενοχλητικός τρόπος για να διαμορφώσετε τα φρύδια", λέει. "Η αποτρίχωση επανειλημμένα τραβάει το δέρμα γύρω από το μάτι - ανησυχώ ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόωρη χαλάρωση. Και μπορεί ενδεχομένως να ερεθίσει και τα ευαίσθητα δέρματα».

 

  1. ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΡΥΔΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

"Τα σωστά φρύδια παρέχουν ένα άμεσο αποτέλεσμα που είναι τόσο κολακευτικό", λέει η Streicher. "Δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσερό από έντονα φρύδια και χείλη, ή λαμπερό δέρμα και λίγη μάσκαρα. Είναι ένα εύκολο λουκ – νεανικό, λαμπερό και μοντέρνο. "

 

Επισκεφθείτε το ehsop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης των φρυδιών σας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ