ΠΩΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΑΣ;

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on March 24, 2020

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας απαιτεί πολύ χρόνο, χρήματα και προγραμματισμό, υπάρχουν λίγα πράγματα πιο καταστροφικά από όταν τα νέα σας λαμπερά μαλλιά αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τα καστανά μαλλιά σας από σοκολατί να μετατραπούν σε πορτοκαλί ή τα ξανθά μαλλιά από το να θυμίζουν μπρούτζο. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας.

Συμβουλή # 1 για την αποφυγή της εξασθένισης του χρώματος των μαλλιών: Προετοιμασία των μαλλιών σας πριν την βαφή

Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε με καθαρά μαλλιά, ειδικά όταν πρόκειται για το χρώμα σας. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό σαμπουάν την ημέρα πριν βάψετε τα μαλλιά σας για να τα καθαρίσετε από οποιεσδήποτε τοξίνες ή χημικά που μπορούν να αποτρέψουν το χρώμα να διεισδύσει εντελώς.

Συμβουλή # 2 για την αποφυγή της εξασθένισης του χρώματος των μαλλιών: Χρησιμοποιήστε το σωστό σαμπουάν και μαλακτικό

Αφού χρωματίσετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό συνδυασμό σαμπουάν και conditioner, ώστε να μην χαλάτε το χρώμα μετά από κάθε πλύση. Τα Redken Color Shampoo και Conditioner είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν μέγιστη ζωντάνια και ταυτόχρονα να προστατεύουν από τη θραύση των μαλλιών. Μπορείτε να περιμένετε μαλλιά που είναι πιο καθαρά, ανανεωμένα και λαμπερά μετά την εισαγωγή αυτών των δύο στη ρουτίνα ντους σας.

Συμβουλή # 3 για την αποφυγή της εξασθένισης του χρώματος των μαλλιών: Εφαρμόστε σπρέι προστασίας χρώματος

Ίσως να μην γνωρίζατε πως οι ακτίνες UV μπορούν να προκαλέσουν πραγματική φθορά στο χρώμα των μαλλιών σας, κάνοντάς το να ξεθωριάσει και να χάσει τη λάμψη του. Πριν την έκθεσή σας στην ηλιακή ακτινοβολία, φροντίστε να θωρακίσετε τα μαλλιά σας με ένα αντηλιακό σπρέι - όπως ακριβώς θα εφαρμόσετε αντηλιακή κρέμα και στο πρόσωπό σας.

Συμβουλή # 4 για την αποφυγή της εξασθένισης στο χρώμα μαλλιών: Χρησιμοποιήστε τη σωστή μάσκα μαλλιών

Η αφυδάτωση είναι μια κοινή αιτία της εξασθένισης του χρώματος, κάτι που καθιστά την ενυδάτωση των μαλλιών απαραίτητη διαδικασία. Η εφαρμογή μιας ενυδατικής μάσκας μαλλιών μία φορά την εβδομάδα για την αποφυγή και καταπολέμηση της ξηρότητας των μαλλιών, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας να διαρκέσει.

Συμβουλή # 5 για την αποφυγή της εξασθένισης Χρώμα μαλλιών: Κάντε ντους με χλιαρό νερό

Δυστυχώς, το ζεστό νερό είναι ένας βασικός ένοχος για την αλλοίωση του χρώματος των μαλλιών σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αφήσετε τα καυτά ντους που τόσο απολαμβάνετε, και να προτιμήσετε χλιαρό νερό για να επεκτείνετε τη ζωντάνια του χρώματος των μαλλιών σας.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ