ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ FAN BRUSH

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 28, 2020

Από όλα τα πινέλα μακιγιάζ που υπάρχουν εκεί έξω, ένα fan brush (ή πινέλο βεντάλια) είναι αυτό που τείνει να πορκαλεί τη μεγαλύτερη σύγχυση στη beauty κοινότητα. Ενώ συνήθως βλέπουμε ότι χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του highlghter, ένα τέτοιο πινέλο είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο ομορφιάς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δεν είστε σίγουρι πώς; Παρακάτω, συγκεντρώσαμε δέκα τρόπους για να χρησιμοποιήσετε ένα fan brush!

1. Απομακρύνετε τα κατάλοιπα της σκιάς

Δημιουργήσατε το τέλειο λουκ στα μάτια σας, μόνο για να καταλήξετε με σκιά ματιών σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με τα δάχτυλά σας. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε ένα fan brush για να απομακρύνετε αποτελεσματικά όλα τα κατάλοιπα.

2. Εφαρμόστε μάσκες προσώπου

Χρησιμοποιήστε το πινέλο μικρού έως μεσαίου μεγέθους για να εφαρμόσετε μια μάσκα προσώπου με τη μέγιστη ακρίβεια. Μπόνους: δεν θα σπαταλήσετε τόσο προϊόν όσο αν χρησιμοποιούσατε τα δάχτυλά σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ FAN BRUSH


3. Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

Λόγω του μοναδικού του σχήματος, ένα μεγάλο fan brush είναι το τέλειο εργαλείο για το περίγραμμα των ζυγωματικών, της μύτης, της γνάθου και του μετώπου σας.

4. Εφαρμόστε highlighter!

Αυτό το πινέλο αποτέλει, επίσης, το τέλειο εργαλείο για highlighting. Για λαμπερό δέρμα, χρησιμοποιήστε το για να προσθέσετε ελαφρά λάμψη κατά μήκος των κορυφών των ζυγωματικών σας και της μύτης σας.

5. Εφαρμόστε ρουζ για φυσική εμφάνιση

Κατά καιρούς, όλοι το έχουμε παρακάνει με την εφαρμογή του ρουζ. Για να αποφύγετε τα υπερβολικά ροζ μάγουλα, εφαρμόστε το ρουζ σας με ένα πινέλο βεντάλια - οι μαλακές τρίχες του θα διαχέουν τη πούδρα για μια διακριτική εφαρμογή χρώματος.

6. Εφαρμόστε Tinted Moisturizer

Εάν το δέρμα σας είναι συνήθως ξηρό, η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας με χρώμα με τα δάχτυλά σας μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από το δέρμα σας! Χρησιμοποιήστε ένα fan brush για να κατανείμετε ομοιόμορφα το προϊόν σας χωρίς να το χρησιμοποιήσετε υπερβολικά.

7. Εφαρμόστε τα powder foundations

Μόλις εφαρμόσετε το αγαπημένο σας φοθνδατιον, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο βεντάλια με συμπαγείς τρίχες για να κάνετε blending στη πούδρα (μην ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού) για μια άψογη εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ FAN BRUSH


8. Τελειοποιήστε το μακιγιάζ σας

Αφού τοποθετήσετε το foundation σας, το ρουζ, το bronzer και το highlighter, χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο βεντάλια για να εξομαλύνετε τυχόν σκληρές γραμμές - ειδικά αν έχετε κάνει υπερβολική εφαρμογή - για αψεγάδιαστο φινίρισμα!


9. Αφαιρέστε τη λιπαρότητα από τη ζώνη-Τ
Το δέρμα σας αρχίζει να φαίνεται λιπαρό μέσα στη μέρα; Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα transluscent powder με fan brush στη περιοχή για να καταπολεμήσετε την ανεπιθύμητη λάμψη.


10. Εφαρμόστε μάσκαρα

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό πινέλο βεντάλια για να εφαρμόσετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, για μια φυσική εμφάνιση, με μηδενική συσσώρευση προϊόντος.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ