ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ HIGHLIGHTER ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ FOUNDATION

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 29, 2020

Είτε πρόκειται για φόρμουλες σε σκόνη, στικ ή υγρά προϊόντα σε μπουκάλι, έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε highlighter εκεί έξω για να αναζητήσω την τέλεια λάμψη. Δυστυχώς, η αναζήτησή μου ήταν σύντομη. Εφαρμόζοντας το highlighter πάνω στο foundation μου, πετυχαίνω μια τέλεια λάμψη, σίγουρα. Αλλά δεν φαίνεται καθόλου φυσικό - σαν να λάμπω εκ των έσω. Για να λύσουμε το μυστήριο αυτό, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις συμβουλές της celebrity makeup artist Billie Gene. Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε γιατί η εφαρμόγή του highlighter άτω από τη βάση είναι το κλειδί για την απόλυτη λάμψη.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ HIGHLIGHTER ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ FOUNDATIONΠότε πρέπει να εφαρμόσετε το Highlighter κάτω από το Foundation;

Ενώ το να εφαρμόζετε την λάμψη σας κάτω από τη βάση σας μπορεί να φαίνεται αντίθετο, η Gene ορκίζεται σε αυτή την τεχνική. «Μου αρέσει να ονομάζω αυτήν την τεχνική "underpainting" και είναι απαραίτητη στη ρουτίνα μακιγιάζ μου», λέει. «Μπορείτε να επιτύχετε την εμφάνιση ενός απαλού φωτός στο δέρμα, δίχως να έχετε την αφύσικη εκτυφλωτική λάμψη.» Η Gene εξηγεί ότι είναι υπέροχο για να αποκτήσετε ένα πιο ντελικάτο αποτέλεσμα και να δημιουργήσετε μια αγγελική λάμψη στο δέρμα. Επιπλέον, εάν θέλετε να ενισχύσετε πραγματικά το glam στοιχείο του λουκ σας, η τεχνική μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη μέγιστη λάμψη - απλώς εφαρμόστε highlighter και κάτω και πάνω από το foundation σας. «Εφαρμόζοντας ένα highlighter κάτω από τη βάση, θα δημιουργήσετε τον σωστό καμβά για τη λάμψη σας. Η τοποθέτηση περισσότερης ποσότητας στο πάνω μέρος του foundation θα δώσει ένα εξωπραγματικό, ιριδίζον αποτέλεσμα που σίγουρα τραβήξει όλα τα βλέμματα! "

Λοιπόν, πώς θα επιτύχετε αυτό το λουκ;

ΣΥΜΒΟΥΛΗ # 1: Διαλέξτε τη σωστή φόρμουλα και απόχρωση

Για να αποκτήσετε αυτήν την φυσική εμφάνιση, θα χρειαστείτε μια υγρή φόρμουλα που αναμιγνύεται αβίαστα στο δέρμα. Η απόχρωση και ο τόνος που επιλέγετε είναι το κλειδί για να αποκτήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. «Αν έχετε πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα, επιλέξτε ένα highlighter με ροζ ή περλέ τόνους, οι μεσαίες αποχρώσεις του δέρματος θα πρέπει να επιλέξουν ένα highlighter με σαμπανί και το σκούρο δέρμα θα πρέπει να αναζητήσει μια χρυσή ή πορτοκαλί απόχρωση», λέει η Gene. 


ΣΥΜΒΟΥΛΗ # 2: Εφαρμόστε το Highlighter με ένα υγρό σφουγγάρι

Μόλις εφαρμόσετε την ενυδατική και το primer στην επιδερμίδα σας, αναζητήστε ένα υγρό σφουγγάρι ομορφιάς για να εφαρμόσετε το υγρό highlighter σας. «Εφαρμόστε το προϊόν στα ψηλά σημεία του προσώπου, όπως στην κορυφή των οστών του μάγουλου και στη γέφυρα της μύτης», λέει η Gene. "Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναμίξει το highlighter στο δέρμα μέχρι να είναι ομαλό." Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία έως ότου επιτύχετε το επιθυμητό επίπεδο λάμψης.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ HIGHLIGHTER ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ FOUNDATIONΣΥΜΒΟΥΛΗ # 3: Να είστε απλαοί με το foundation

Το κλειδί κατά την τοποθέτηση της βάσης σας είναι να είστε απαλοί και να μην τρίβετε ή να σύρετε το προϊόν. "Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα μετακινήσετε το highlighter, προτείνω να εφαρμόσετε το θεμέλιο στο δέρμα με ένα σφουγγάρι ή να το εφαρμόσετε πολύ απαλά με ένα πινέλο", λέει η Gene. "Αφού εφαρμοστεί το foundation, μη διστάσετε να επέμβετε με το υγρό σφουγγάρι ή τα δάχτυλά σας για να αγγίξετε οποιεσδήποτε σκληρή γραμμή έχει δημιουργηθεί, ώστε να μην υπάρχει ίχνος για το πού ξεκινά ή τελειώνει το highlighter." Παρόλο που αυτή η τεχνική θα σας δώσει τη μαγική λάμψη που αναζητάτε, μη διστάσετε να προσθέσετε περισσότερο προϊόν πάνω από το foundation για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊοντα για το μακιγιάζ σας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ