ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 28, 2020

Για πολλά χρόνια, το κόκκινο κραγιόν ήταν το απόλυτο χρώμα για οποιαδήποτε επίσημη βραδινή περίσταση. Από την εντυπωσιακή ενδυμασία κοκτέιλ έως το LBD, τα κόκκινα χείλη φαίνεται να λειτουργούν για οποιοδήποτε νυχτερινό σύνολο. Μισούμε, ωστόσο, την ιδέα να περιορίσουμε κάτι τόσο εκπληκτικό όπως το κόκκινο κραγιόν στις νυχτερινές δραστηριότητες, γιατί στην πραγματικότητα είναι καλό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είναι ένα υπέροχο χρώμα για το γραφείο, μια έντονη εμφάνιση για το σαββατοκύριακο και ναι, ακόμη και για ένα ραντεβού το μεσημέρι - εδώ είναι ο λόγος.

Όλα ξεκινούν με τους τόνους

Όπως έχουμε ήδη μάθει, οι τόνοι είναι βασικοί όταν επιλέγετε ένα κόκκινο χείλος. Εάν είστε πιο ψυχροί στην επιδερμίδα σας - που σημαίνει ότι έχετε ροζ, κόκκινους ή μπλε τόνους - το τέλειο κόκκινο για εσάς θα κλίνει προς το μπλε φάσμα. Σκεφτείτε βαθιές αποχρώσεις cranberry, κεράσι ή μπορντό. Αλλά αν είστε πιο ζεστοί και έχετε κίτρινα ή χρυσά χρώματα στο δέρμα σας, επιλέξτε κόκκινα στο πορτοκαλί φάσμα όπως κοραλλί, κερμιδί ή μελιτζανί.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ


Μην ανησυχείτε για τα μαλλιά ή το χρώμα των ματιών σας

Είναι πολύ δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε το χρώμα των ματιών ή των μαλλιών για να διαλέξετε ένα κόκκινο, αλλά είναι καλύτερο να καταλάβετε τα χρώματα σας από το δέρμα σας και να κινηθείτε με βάση αυτά. Ακριβώς επειδή έχετε μπλε μάτια δεν σημαίνει ότι έχετε ψυχρή επιδερμίδα (υπάρχουν χρυσές ζεστές ξανθές με μπλε μάτια) και απλώς επειδή έχετε καστανά μάτια δεν σημαίνει ότι έχετε θερμύς υπτόνους. Και θυμηθείτε - δεν είναι όλοι ψυχρί οι θερμοί - πολλές γυναίκες είναι ουδέτερες και μπορούν να φορούν οποιαδήποτε σκιά στο φάσμα που τους αρέσει. Σε περίπτωση αμφιβολίας, προτιμήστε τα αληθινά κόκκινα στη μέση του φάσματος. Τα καθαρά αληθινά κόκκινα είναι εύκολα εντοπισμένα δίπλα στα πορτοκαλί και μπλε κραγιόν, και αποτελούν πιο ασφαλείς επιλογές.


Μην μπερδεύεστε από την υφή

Με σατέν, ματ και γυαλιστερά προϊόντ, είναι εύκολο να χαθείτε με τα κραγιόν αυτές τις μέρες. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ένα υγρό κραγιόν, αναζητήστε κάτι πιο γυαλιστερό. Θέλετε κάτι λίγο περισσότερο στη δήλωση; Δοκιμάστε ένα ματ κραγιόν ή ένα γυαλιστερό υγρό για να δημιουργήσετε μια πιο ζωντανή εμφάνιση.Προετοιμάστε τα χείλη με ενυδάτωση

Ένα κόκκινο χείλος απαιτεί μια ομοιόμορφη επιφάνεια.. Και για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το εφαρμόσετε, θα πρέπει να κάνετεαπολέπιση και στη συνέχεια να ενυδατώσετε με ένα lip balm.


Κρατήστε το υπόλοιπο του μακιγιάζ σας απλό

Ενώ μπορεί να νομίζετε πως ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με έντονο μακιγιάζ, η αλήθεια είναι πως όσο πιο απλό διατηρήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο, τόσο πιο όμορφα θα αναδειχθεί το κραγιόν σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑΕπιλέξτε τη μονοχρωματική εμφάνιση

Το κόκκινο μπορεί να είναι ένα δύσκολο χρώμα, αλλά μερικές φορές λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείται σε μάτια, χείλη και μάγουλα. Για το σκοπό αυτό, επιστρέψτε στον τόνο του δέρματός σας για να βρείτε ένα κόκκινο που σας ταιριάζει. 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ