VIEW CART Continue shopping

ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ BAKING

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 20, 2020

Πιθανότατα έχετε ήδη δοκιμάσει το contouring και το strobbing. Στη συνέχεια, στη λίστα σας θα πρέπει σίγουρα να προσθέσετε το baking. Αυτή η τεχνικ ουσιαστικά συνίσταται στη χρήση της θερμότητας του σώματός σας για να «ψήσετε» και να ρυθμίσετε το μακιγιάζ σας σε περιοχές όπως η ζώνη Τ και το πηγούνι, με αποτέλεσμα ένα πιο άψογο, χωρίς λιπαρότητα φινίρισμα. Πείτε αντίο στο μακιγιάζ που χαλάει μέσα στην ημέρα! Και παρόλο που το baking προσθέτει λίγο παραπάνω χρόνο στη ρουτίνα σας, είναι ιδιαίτερα εύκολο να το κάνετε. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω τέσσερα βήματα (μας ευχαριστείτε αργότερα.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ BAKING



ΒΗΜΑ 1: Εφαρμόστε κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στο πηγούνι, στη ζώνη Τ - οπουδήποτε το χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι οι περιοχές που επιλέγετε καλύπτονται πλήρως. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να κάνετε ελαφρά blending στο μακιγιάζ.

ΒΗΜΑ 2: Πάρτε τη loose powder της επιλογής σας και εφαρμόστε τη πάνω από το κονσίλερ. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε ολόκληρη την περιοχή καθώς η πούδρα προορίζεται για να σφραγίσει το κονσίλερ σας. Για πιο βαριά κάλυψη, απλώστε μια δεύτερη στρώση πούδρας, αλλά αυτή τη φορά, βρέξτε ελαφρά το πινέλο σας προτού το βουτήξετε στη πούδρα.

ΒΗΜΑ 3: Τώρα ήρθε η ώρα για baking! Αφήστε τη πούδρα πέντε έως δέκα λεπτά στην επιδερμίδα σας για να ρυθμιστεί το μακιγιάζ.

ΒΗΜΑ 4: Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο, σκουπίστε τυχόν υπολείμματα της πούδρας και κάντε blending ώστε να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Και είστε έτοιμες!

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ BAKING

 

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ