ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ SERUM ΚΑΙ FOUNDATION

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on May 13, 2020

Εάν υπάρχει κάποιος που δεν θέλει πιο λαμπερό δέρμα, δεν τονέχουμε ακόμη γνωρίσει. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το επιτύχετε, από τη χρήση προϊόντων όπως το highlighter έως τη χρήση προϊόντων περιποίησης του δέρματος με συστατικά όπως η βιταμίνη C και τα άλφα υδροξυοξέα (ή AHAs). Ένα από τα αγαπημένα μας κόλπα, ωστόσο, είναι να συνδυάσουμε μερικές σταγόνες serum με το foundation μας πριν από την εφαρμογή. Είναι αυτό που αγαπούν πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ και μπορεί να πάει τη λάμψη σας σε άλλο επίπεδο.

Δεν υπάρχει πραγματικά λάθος τρόπος να δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα. Όποιον ενυδατικό ορό και foundation έχετε στη διάθεσή σας, πιθανότατα θα λειτουργήσει. Και αν εφαρμόζετε τη σύνθεση με τα χέρια σας, ένα πινέλο ή ένα σφουγγάρι μακιγιάζ εξαρτάται απόλυτα από εσάς.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ SERUM ΚΑΙ FOUNDATIONΔείτε πώς συνδυάζουμε τα δύο προϊόντα:

ΒΗΜΑ 1
Εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα foundation.

ΒΗΜΑ 2
Προσθέστε δύο έως τρεις σταγόνες serum, ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο λάμψης.

ΒΗΜΑ 3
Ανακατέψτε τις φόρμουλες μαζί με καθαρά χέρια ή ένα σφουγγάρι ομορφιάς. Για περισσότερη κάλυψη, ακολουθήστε με ένα κονσίλερ όπου χρειάζεται.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση της επιδερμίδας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ