ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 24, 2020

Αν μας ρωτήσετε, οι μακριές και ογκώδεις βλεφαρίδες είναι το κερασάκι στη τούρτα για κάθε μακιγιάζ. Μερικές στρώσεις από μια καλή μάσκαρα για όγκο ή ένα ζευγάρι βλεφαρίδες έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν κάθε εμφάνιση μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν αναζητάτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε το λουκ σας, δοκιμάστε να συνδυάσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας. Γνωρίζουμε ότι ακούγεται κάπως τρομακτικό, αλλά εμπιστευτείτε μας όταν λέμε ότι αυτή η νέα τεχνική εφαρμογής ψεύτικων βλεφαρίδων δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται και ταιριάζει σε όλα τα είδη μακιγιάζ. Ναι, αυτό περιλαμβάνει και τα φυσικά και όλες τις glam εμφανίσεις. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις συμβουλές της makeup artist, Tatiana Angel, για να μάθουμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣΠώς συνδυάσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες;

Πρώτα, σας συνιστούμε να προετοιμάσετε τις βλεφαρίδες σας χρησιμοποιώντας ένα Eyelash Primer. Στη συνέχεια, επιλέξτε δύο στυλ βλεφαρίδων που θέλετε να συνδυάσετε. «Ένα λεπτό lash band είναι το κλειδί για να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο συνδυασμό», εξηγεί η Angel. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας την πρώτη βλεφαρίδα που επιθυμείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο εφαρμογής ή ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια. «Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει και μένει στη θέση της πριν προχωρήσετε στο επόμενο ζευγάρι», λέει. Στη συνέχεια, πάρτε τη δεύτερη βλεφαρίδα και εφαρμόστε την στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Αυτό μπορεί να απαιτεί το κόψιμο των βλεφαρίδων ώστε να είναι λίγο μικρότερες από το αρχικό τους σχήμα για να δώσουν στα μάτια μια φυσική και ανοιχτή εμφάνιση. Όταν το δεύτερο ζευγάρι βλεφαρίδες κάθεται πολύ κοντά στις εσωτερικές γωνίες, η Angel εξηγεί ότι μπορεί να είναι υπερβολικά έντονο και να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα.

Το πιο σημαντικό μέρος για τον συνδυασμό των βλεφαρίδων είναι ο πειραματισμός με διαφορετικά μεγέθη και διαστάσεις. Όλα εξαρτώνται από την προτίμηση και την άνεση της εμφάνισης που θέλετε να επιτύχετε. «Είναι απίστευτο τι μπορούν να κάνουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες στα μάτια σας, οπότε φανταστείτε τι μπορεί να κάνει ο συνδυασμός τους», λέει. Τέλος, ολοκληρώστε με ένα στρώμα μάσκαρα έτσι ώστε όλες οι βλεφαρίδες να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣΠότε πρέπει να συνδυάσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας;

«Ο συνδυασμός των ψεύτικων μπορεί να λειτουργήσει για οποιοδήποτε makeup look », λέει η Angel. «Σε αντίθεση με ό,τι λένε οι περισσότεροι για αυτήν την τεχνική, όπως ότι το αποτέλεσμα είναι απίστευτα υπερβολικό, είναι μόνο για καλλιτεχνικό μακιγιάζ και δεν φαίνεται φυσικό, άρχισα να το κάνω αυτό για τους πελάτες μου που ήθελαν ένα natural glam look. Δύο βλεφαρίδες δεν σημαίνει απαραίτητα δράμα. " Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να βελτιώσετε και να προσαρμόσετε την εμφάνιση του μακιγιάζ σας χωρίς υπερβολική δέσμευση. Μόλις καταλάβετε ποια στυλ βλεφαρίδων λειτουργούν καλύτερα για εσάς, τα αποτελέσματα δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα για βλέμμα που μαγνητίζει!

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ