ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ-IKONOMAKIS

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

Έχετε περάσει ποτέ 30 λεπτά εφαρμόζοντας σχολαστικά το μακιγιάζ σας, μόνο για να λιώσει το πρόσωπό σας τη δεύτερη φορά που βγαίνετε έξω σε ζεστό καιρό; Κι εμείς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να το αντιμετωπίζετε ακόμη περισσότερο εάν φοράτε αυτήν την περίοδο ένα κάλυμμα προσώπου όταν φεύγετε από το σπίτι σας. Ευτυχώς ο makeup artist με έδρα τη Νέα Υόρκη, Joping Keo, έχει κάποιες λύσεις να μοιραστεί.

Προετοιμασία για τον ιδρώτα

Η πρώτη συμβουλή του Keo είναι να χρησιμοποιήσετε ένα primer προσώπου που θα διατηρήσει άθικτο το μακιγιάζ σας. 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑΑφού εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας, σετάρετέ το με πούδρα. Οι πούδρες αυτές βοηθούν στην απορρόφηση της υγρασίας στο δέρμα, ενώ τα υγρά και οι κρέμες θα τονίσουν την υγρή εμφάνιση. 


Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, απλώς αποδεχτείτε το

Μερικές φορές ο ιδρώτας είναι αναπόφευκτος, οπότε είναι καλό να έχετε μαζί σας blotting sheets και πούδρα. Ο Keo συνιστά επίσης να δουλεύεις με αυτό που έχεις αντί να προσπαθείς να το κρύψεις. "Εάν το eyeliner σας λερωθεί, μην νιώσετε την ανάγκη να το εφαρμόσετε ξανά - κάντε blending έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με ένα smokey eye look." Το καλό πράγμα με τον λίγο ιδρώτα είναι ότι το μακιγιάζ σας γίνεται πιο blendable. Εάν το ρουζ ή το bronzer σας αρχίσει να χαλάει, για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε καθαρά δάχτυλα και ανακατέψτε το. «Αν το σκεφτείς, ένα πρόσωπο που έχει πολύ ματ εμφάνιση σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα είναι κάπως μη ρεαλιστικό», προσθέτει. Αποδεχτείτε το λοιπόν και αφήστε τη ζέστη του καλοκαιριού να βοηθήσει το μακιγιάζ σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑΞεκινήστε με μια καλή βάση, σετάρετε σωστά το μακιγιάζ σας και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις μέσα στη μέρα.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.