ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ-IKONOMAKIS

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

Είτε είστε παθιασμένοι με το μακιγιάζ είτε τώρα ανακαλύπτετε τα μυστικά της ομορφιάς, ο προσδιορισμός των υποτόνων της επιδερμίδας σας είναι σίγουρα μια δύσκολη διαδικασία. Ένα foundation ή concealer που είναι πολύ ανοιχτό για εσάς; Φαίνεστε άρρωστοι. Προϊόντα που είναι πιο σκούρα απ'ότι πρέπει; Φαίνεστε σαν να περάσατε τη μέρα σας προβάροντας ένα άχαρο αποκριάτικο μακιγιάζ. Ένα από τα κλειδιά για την εύρεση των κατάλληλων προϊόντων για εσάς - από το foundation και το concealer έως το κραγιόν και το ρουζ - είναι να λάβετε υπόψη τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Δεν είστε σίγουροι για τους δικούς σας; Έχουμε τρία γρήγορα και εύκολα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ακριβώς την απόχρωση του δέρματός σας!

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣUndertone Tip # 1: Το τεστ με τα κοσμήματα

Η συλλογή κοσμημάτων σας μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Εάν συνήθως τείνετε να επιλέγετε χρυσά κοσμήματα, πιθανότατα έχετε ζεστούς υποτόνους. Αν συνήθως φοράτε ασημένια αξεσουάρ, υποθέτουμε η επιδερμίδα σας κινείται στη ψυχρή πλευρά.

Undertone Tip # 2: Το τεστ με τις φλέβες

Μην πανικοβάλλεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να γυρίσετε το χέρι σας ανάποδα ώστε να δειτε τις βλέβες σας στο φως. Εάν φαίνονται πράσινες, τότε έχετε θερμούς υποτόνους, ενώ αν φαίνονται μπλε έχετε ψυχρούς. Αν παρατηρείτε και τα δύο χρώματα, τότε έχετε ουδέτερο τόνο δέρματος.

Undertone Tip # 3: Ο έλεγχος της ισορροπίας λευκού

Φορέστε ένα άσπρο πουκάμισο ή κρατήστε ένα λευκό κομμάτι χαρτί δίπλα στο πρόσωπό σας χωρίς μακιγιάζ. Εάν το δέρμα σας πάρει μια κίτρινη απόχρωση, θα μπορούσε να υποδηλώνει έναν ζεστό τόνο. Εάν βλέπετε μπλε ή ροζ τόνους, πιθανότατα έχετε ψυχρούς υποτόνους.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣΤι σημαίνει αυτό;

Αφού διαπιστώσετε εάν το δέρμα σας έχει θερμούς, ψυχρούε ή ουδέτερους τόνους, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό κατά τη σύγκριση διαφορετικών αποχρώσεων προϊόντων μακιγιάζ για να βρείτε το τέλειο ταίρι σας. 

Τα προϊόντα διόρθωσης χρώματος μπορούν επίσης να είναι βολικά για την επίτευξη άψογου φινιρίσματος. Κατά κανόνα, επιλέξτε έναν διορθωτή χρώματος που είναι το αντίθετο του τόνου σας στον τροχό των χρωμάτων και εφαρμόστε το ως βάση μακιγιάζ.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.