ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗ ΤΗΣ L’OREAL PARIS

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗ ΤΗΣ L’OREAL PARIS

Τα ανάλαφρα, σπαστά μαλλιά είναι ένα κατόρθωμα που κανένας γκουρού ομορφιάς δεν μπορεί εύκολα να πετύχει, αλλά με τα σωστά προϊόντα, στιλ και τεχνική, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι είναι δυνατόν. Οι μπούκλες σε κοντά μαλλιά είναι μία από τις ταχύτερες λύσεις για να αποκτήσετε μαλλιά με περισσότερο όγκο. Συζητήσαμε με τον κομμωτή της L'Oréal Paris, Jonathan Colombini και μας είπε πώς ακριβώς θα το πετύχετε.

  

ΒΗΜΑ 1: Ξεκινήστε με καθαρά μαλλιά

Σύμφωνα με τον Colombini, το να ξεκινήσετε το χτένισμά σας με καθαρά, στεγνά μαλλιά είναι το κλειδί για να το κάνετε σωστά.

ΒΗΜΑ 2: Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι μαλλιών.

Οι εύκολες μπούκλες μπορούν να επιτευχθούν χρησιμοποιώντας ένα κυλινδρικό ψαλίδι κυλίνδρου 4 εκατοστών. «Τυλίξτε μία τούφα μαλλιών γύρω από το ψαλίδι, αφήνοντας εκτός από αυτό λίγο από το άκρο της για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα», λέει. Το κόλπο εδώ είναι να σιγουρευτείτε ότι περιστρέφετε σωστά τις τούφες, μία προς τα την δεξιόστροφα και, στη συνέχεια, αντιστρέψτε τη φορά για να «εμποδίσετε τις μπούκλες να πέσουν η μία πάνω στην άλλη».

 

ΒΗΜΑ 3: Σετάρετε με λακ.

Όταν ολοκληρώσετε τις μπούκλες, περάστε ελαφρά τα δάχτυλά σας μέσα από αυτές για να τις ξεχωρίσετε. «Για περισσότερο κράτημα, προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι υφής ή ένα dry shampoo και στη συνέχεια να τελειώσετε λακ»,  λέει ο Colombini. Προσθέτει επίσης ότι πρέπει να αποφύγετε προϊόντα που δημιουργούν υγρασία ή λάμψη. «Τα λιπαρά οξέα ή οι κρέμες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το σχήμα από τις μπούκλες καθώς προσθέτουν βάρος στα μαλλιά». Και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε για τις όμορφες, καλοσχηματισμένες μπούκλες σας.

Μπορείτε να μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να φτιάξετε το χτένισμα που θέλετε ή μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKOMONAKIS HAIR AND BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι όπου μπορείτε έρθετε και να αποκτήσετε το χτένισμά που θέλετε από τους εξειδικευμένους hair experts μας.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.