ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 24, 2019

Μερικές φορές ένα επιπλέον δεκάλεπτο ύπνου μπορεί να αλλάξει όλη την μέρα μας, πράγμα δραματικό, αλλά αληθινό. Ενώ μπορεί να έχετε συνηθίσει μια εξατομικευμένη ρουτίνα, είτε πρόκειται για 15 λεπτά είτε για δύο ώρες, υπάρχουν απλά και αποτελεσματικά tips που μπορείτε να κάνετε για να βγείτε από την πόρτα γρηγορότερα το πρωί. Διαβάστε παρακάτω για συμβουλές σχετικά με το πώς να κάνετε πιο γρήγορη τη ρουτίνα ομορφιάς σας, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων για τα μαλλιά σας και για ντους όταν θέλετε να αποφύγετε τα προϊόντα ισιώματος και το πολυτελές μακιγιάζ για να ολοκληρώσετε την δική σας εμφάνιση γρήγορα.

 

Πάρτε ένα προϊόν για styling μέσα στο ντους.

Θέλετε να παραλείψετε το ίσιωμα; Εφαρμόστε σαμπουάν λάμψης, στη συνέχεια ξεπλύνετε και κάντε styling με το πιστολάκι σας. Τα μαλλιά σας θα φαίνονται λαμπερά και απαλλαγμένα από το σπάσιμο.

Βρείτε το τέλειο χτένισμα για εσάς.

Κάντε δουλειά τη νύχτα, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε πολλά το πρωί. Αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι περίπλοκο όπως το να τυλίξετε τα μαλλιά σας σε κάλτσες ή πιο απλό όσο να κάνετε τα μαλλιά σας πλεξούδα. Μπείτε στο YouTube για να βρείτε το καλύτερο χτένισμα για το τύπο μαλλιών σας για ένα αποτέλεσμα που θα αφήσει όλους να αναρωτιούνται πώς βρήκατε την ώρα να το κάνετε.

 

Χρησιμοποιήστε προϊόντα μακιγιάζ πολλαπλών χρήσεων.

Εάν έχετε οποιοδήποτε δισταγμό γύρω από τα προϊόντα ομορφιάς πολλαπλών χρήσεων, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι πιθανότατα θα αλλάξουν τη ζωή σας. Αναζητήστε προϊόντα που εφαρμόζονται σε χείλη και μάγουλα καθώς και υγρό make up ή κρέμες πολλαπλών χρήσεων. Εάν προτιμάτε το no-make up look, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων για να αλλάξετε το πρωινό μακιγιάζ σας σε νυχτερινό το οποίο αν το προσθέτετε στη συνηθισμένη σας ρουτίνα, θα γλιτώσετε μερικά βήματα.

Οργανώστε τα καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ σας.

Αποθηκεύστε τα καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ σας σε μία μόνο θήκη, ώστε να ξέρετε ακριβώς από πού να το πάρετε. Όχι μόνο αυτό θα σας φέρει χαρά, αλλά θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο.  

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα για το μακιγιάζ σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ