ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 07, 2020

Όταν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ποτέ δεν φαίνεται να συμβαίνει αρκετά γρήγορα. Μεταξύ του άφθονου αριθμού προϊόντων ανάπτυξης μαλλιών που καλύπτουν τα ράφια των αγαπημένων σας λιανοπωλητών ομορφιάς και των θεραπειών DIY στο σπίτι που, η εύρεση μιας μεθόδου που επιταχύνει πραγματικά τις εργασίες ανάπτυξης μαλλιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρακάτω, ο hair expert, Zachary Morad, μοιράζεται τις συμβουλές του για πιο δυνατά και μακριά μαλλιά.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣΣυμβουλή ανάπτυξης μαλλιών # 1: Η διατροφή είναι σημαντική

Η καλή διατροφή είναι το κλειδί για την προώθηση ενός υγιούς σώματος και τα μαλλιά σας δεν αποτελούν εξαίρεση. Για την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών, όλα οφείλονται στην υγιεινή διατροφή και στην εξασφάλιση του σωστού θρεπτικού συστατικού στο σώμα σας. Δοκιμάστε να τρώτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα για να βοηθήσετε στην υποστήριξη και την επιτάχυνση της ανάπτυξης των κυττάρων Συνιστούμε τρόφιμα που είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα και σίδηρο όπως αβοκάντο και σπανάκι.

Συμβουλή ανάπτυξης μαλλιών # 2: Τοπική διέγερση

Η διέγερση στο θυλάκιο των μαλλιών είναι το κλειδί για την αύξηση της τριχοφυΐας, διότι μπορεί να αποτρέψει το μπλοκάρισμα των θυλακίων των τριχών σας από λάδια, συντρίμμια και κύτταρα νεκρών επιφανειών. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το τριχωτό σας απολέπιζε τακτικά. Σας προτείνουμε επίσης να προσθέσετε μασάζ τριχωτού στη ρουτίνα σας καθώς βοηθούν στη χαλάρωση των μυών του τριχωτού της κεφαλής για την πρόληψη της τριχόπτωσης και την προώθηση μακρύτερων μαλλιών.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ


Συμβουλή ανάπτυξης μαλλιών # 3: Εστίαση στη συντήρηση

Συχνά, εστιάζουμε τόσο πολύ στη διαδικασία ανάπτυξης που ξεχνάμε να περιποιηθούμε τα μήκη και τα άκρα των μαλλιών μας. Φροντίστε να προσθέσετε ένα σαμπουάν και μαλακτικό που θα θρέψει τα μαλλιά σας και θα τα διατηρήσει υγιή καθώς τα μεγαλώνετε. Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε υγιή, μακριά μαλλιά είναι να τα κόβετε τακτικά. Με την πάροδο του χρόνου, τα μαλλιά σας μπορεί να στεγνώσουν και να είναι εύθραυστα στα άκρα - είτε από stying με θερμότητα, βαφή ή απλώς καθημερινή φθορά. Διατηρώντας τα μαλλιά σας υγιή με τακτικές περιποιήσεις, μπορεί να αποτρέψετε το σπάσιμο και να σας επιτρέψει να διατηρήσετε περισσότερο από το μήκος σας μακροπρόθεσμα.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση των μαλλιών σας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ