ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 07, 2020

Εάν το χάσατε, διαβάστε και το άρθρο μας για το πώς να κόψετε τα σγουρά μαλλιά στο σπίτι και να ανακαλύψετε τεχνικές που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα.

Αν έχετε ίσια ή λεπτά μαλλιά, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε tips για κούρεμα στο σπίτι!

 

Τι θα χρειαστείτε:

Ψαλίδι
Πετσέτα για τη συλλογή των μαλλιών
Χτένα (φαρδιά δόντια για σγουρά μαλλιά, λεπτά δόντια για ίσια μαλλιά)
Κλιπ ή scrunchies
Ψαλίδι με λεπτή μύτη
Mist μαλλιών

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

Πώς να κουρευτείτε στο σπίτι: Ίσια ή λεπτά μαλλιά

Βεβαιωθείτε ότι τα ευαίσθητα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά, "φροντίζοντας ιδιαίτερα ότι η περιοχή της κορώνας έχει στεγνώσει με τον τρόπο που θέλετε να κάθεται μέσα στην ημέρα", λέει η hairstylist, Sunnie Brook.

Ξεκινήστε με τα μαλλιά εντελώς στεγνά με χωρίστρα στη μέση.
Χρησιμοποιώντας τα αυτιά σας για να κρατήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά σας πίσω, πάρτε μικρά κομμάτια μαλλιών για να δημιουργήσετε έναν οδηγό για τα υπόλοιπα μαλλιά σας.
Χρησιμοποιήστε μια χτένα με λεπτά δόντια για να έχετε μέγιστη ένταση στα μαλλιά και να έχετε μια καθαρή γραμμή. Αν προτιμάτε οι άκρες να είναι απόλυτα ίσιες με έντονο, καθαρό αποτέλεσμα, κόψτε τα μαλλιά κατ 'ευθείαν στα μήκη. Για ένα πιο μαλακό φινίρισμα, κόψτε το σημείο χρησιμοποιώντας την άκρη του ψαλιδιού σας για να κόψετε κάθετα στα άκρα.
Χρησιμοποιήστε κλιπ ή / και ένα scrunchie για να κρατήσετε μακριά τα μαλλιά σας από το πρόσωπό σας και να συνεχίσετε να ελέγχετε ότι και οι δύο πλευρές είναι ομοιόμορφες.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Και αν κόψατε περισσότερο από όσο θα θέλατε;


Αν το λάθος δεν είναι καταστροφικό, ίσως είναι καλύτερο να αφήσετε τώρα το ψαλίδι και να σταματήσετε εδώ - ο κομμωτής σας μπορεί να το διορθώσει την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το κομμωτήριο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, πηγαίνετε κατευθείαν στην πηγή. "Ρωτήστε το κομμωτή σας εκ των προτέρων αν έχουν συμβουλές ή εάν είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να σας παρέχουν συμβουλές μέσω βίντεο", λέει η Brook.

Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση. "Θυμηθείτε, τα μαλλιά σας δεν είναι τατουάζ! Καμία αλλαγή δεν είναι μόνιμη, καθώς σύντομα θα μακρύνουν", υπενθυμίζει η Brook. 

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ