ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 30, 2020

Ο ύπνος με βρεγμένα μαλλιά μπορεί πραγματικά να είναι ένα τυχερό παιχνίδι. Ενώ υπάρχουν λίγα πολύ σπάνια πρωινά όταν ξυπνάτε με μαλλιά που δεν απαιτούν άγγιγμα, ως επί το πλείστον ξυπνάτε με τούφες εκτός ελέγχου που χρειάζονται αμέσως styling.

Εξαιτίας αυτού, πολλοί από εμάς έχουν διαγράψει την ιδέα του ύπνου με βρεγμένα μαλλιά εντελώς και είτε σηκωνόμαστε λίγο νωρίτερα το πρωί είτε λούζουμε και κάνουμε styling στα μαλλιά μας το προηγούμενο βράδυ. Ενώ αυτές είναι σίγουρα βιώσιμες επιλογές, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά κόλπα για να σας βοηθήσουν!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ


Βρεγμένα Μαλλιά - Συμβουλή # 1: Για τέλειες μπούκλες και κυματισμούς

Ξυπνήστε με αβίαστες μπούκλες εφαρμόζοντας ελαφριά μους στα βρεγμένα μαλλιά σας πριν πάτε για ύπνο. Δουλέψτε τη μους ομοιόμορφα στα μαλλιά ξεκινώντας από τις ρίζες και μετακινώντας τη κάτω στις άκρες. Απλώς μην το παρακάνετε με το προϊόν αλλιώς διατρέχετε τον κίνδυνο να ξυπνήσετε με δύσκαμπτες, "τραγανές" μπούκλες. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα και πλέξτε κάθε πλευρά, στερεώνοντας τα άκρα με ένα λαστιχάκι. Τραβήξτε λίγο τα πλεγμένα μαλλιά για να χαλαρώσετε τυχόν σφιχτά σημεία και να κάνετε τα κύματά σας πιο χαλαρά. Όταν ξυπνήσετε, ξετυλίξτε τις πλεξούδες και χωρίστε τις απαλά με τα δάχτυλά σας. 


Βρεγμένα Μαλλιά - Συμβουλή # 2: Για όγκο και λάμψη

Αν έχετε εξαιρετικά λεπτά μαλλιά και υποφέρετε από φλατ εμφάνιση, έχουμε μια εξαιρετική λύση για τον ύπνο για εσάς. Εφαρμόστε ένα σπρέι όγκου σε βρεγμένα μαλλιά και χτενίστε τα ομοιόμορφα πριν πάτε για ύπνο. Στη συνέχεια, τραβήξτε τα μαλλιά σε μια ψηλή, χαλαρή αλογοουρά, περιστρέψτε τη σε ένα χαλαρό κότσο και κρατήστε το στη θέση του με τσιμπιδάκια. Όταν ξυπνάτε, ξετυλίξτε τον κότσο και την αλογοουρά και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να χτενίσετε τα μαλλιά σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑΒρεγμένα Μαλλιά - Συμβουλή # 3: Για τούφες χωρίς φριζάρισμα

Εάν τα μαλλιά σας είναι επιρρεπή σε φριζάρισμα, αυτό το νυχτερινό τελετουργικό μπορεί να γίνει ο νέος σας εθισμός. Απλά ψεκάστε τις βρεγμένες τούφες σας με ένα leave-in conditioner ή εφαρμόστε λίγο λάδι argan. Σας προτείνουμε το Kérastase L'Huile Original Oil. Χτενίστε το διάλυμα ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά σας και μετά τυλίξτε τα μαλλιά σας σε ένα μεταξωτό μαντήλι και αφήστε το να δράσει τη νύχτα. Όταν ξυπνήσετε, απλώς αφαιρέστε το μαντήλι και χτενίστε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση των μαλλιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ