ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on March 14, 2020

Εάν έχετε αργήσει να μάθετε να κάνετε σωστά μπούκλες τα μαλλιά σας, δεν είστε μόνοι. Παρά τις πανέμορφες μπούκλες που μπορεί να βλέπετε στο Instagram, ο αριθμός των πολύ προχωρημένων εκπαιδευτικών βίντεο για τα μαλλιά (και τα αποτυχημένα φροντιστήρια για τα μαλλιά) στο YouTube μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξειδικευμένοι με ένα σίδερο απ, ότι τολμούν να παραδεχτούν. Αλλά με μια μικρή δέσμευση, τη σωστή προετοιμασία και ένα σταθερό χέρι με το σίδερο επιλογής σας (περισσότερα για αυτό αργότερα), θα δημιουργείτε επαγγελματικές μπούκλες σε χρόνο μηδέν.

 

Η προετοιμασία

Οι φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους απλώς να αρχίζουν να κάνουν styling στα μαλλιά τους χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία. Για όλους τους τύπους μαλλιών, θέλετε τα μαλλιά να είναι όσο το δυνατόν πιο στεγνά, οπότε αν έχετε λουστεί, σιγουρευτείτε ότι τα έχετε στεγνώσει πλήρως. Στη συνέχεια, ψεκάστε σε όλο το μήκος τους ένα προστατευτικό θερμότητας-ουσιαστικά ένα primer για τα μαλλιά σας. Τέλος, μπορεί να φανεί προς τα πίσω, αλλά μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε λακ πριν το styling, ένα τέχνασμα που δεν προσθέτει μόνο ένα ακόμα εμπόδιο μεταξύ των εργαλείων και των μαλλιών σας, αλλά βοηθάει και τις μπούκλες να διαρκούν περισσότερο.

 

Pro tip για όλα τα κορίτσια με ίσια μαλλιά: Εάν δεν θέλετε οι μπούκλες σας να πέσουν, μην παραλείψετε την προετοιμασία. Το κλειδί είναι η προσθήκη υφής - σκεφτείτε μους, ξηρό σαμπουάν, σπρέι υφής, οτιδήποτε δίνει στα μαλλιά υφή - για να βοηθήσουν τις μπούκλες να διατηρήσουν το σχήμα τους. Μην φοβάστε το σπρέυ μαλλιών.

 

Ο τρόπος: Curling Iron

 

Η τεχνική: Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο σίδερο, κάντε μπούκλες μικρά τμήματα των μαλλιών μακριά από το πρόσωπο.

 

Τα αποτελέσματα: Χαλαροί, αλλά λαμπεροί κυματισμοί που διαρκούν μέσα στην ημέρα.

 

Ο τρόπος: Μπουκλωτήρι

 

Η τεχνική: Τυλίξτε τα μικρά τμήματα των μαλλιών γύρω από το "βαρελάκι", εναλλάσσοντας τα μεταξύ τους προς το πρόσωπό σας και μακριά από το πρόσωπό σας για να τους δώσετε πιο φυσική υφή.

 

Τα αποτελέσματα: Beachy κυματισμοί που είναι λίγο λιγότερο ομοιόμορφα (με έναν καλό τρόπο).

 

Ο τρόπος: Ισιωτική

 

Η Τεχνική: Περιστρέψτε ένα μικρό τμήμα μαλλιών γύρω από την ισιωτική και τραβήξτε απαλά  προς τα μέσα για να δημιουργήσετε ένα απαλό κύμα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε "στροφές" στα μαλλιά αλλάζοντας την κατεύθυνση που τραβάτε το σίδερο.

 

Τα Αποτελέσματα: Οι πιο λεπτοί κυματισμοί εκ των τριών, και επίσης το πιο εύκολο από τα λουκς. Η κίνηση του καρπού είναι το μόνο που χρειάζεται λίγη πρακτική.

 

Οι τελικές πινελιές

 

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγετε για να κάνετε μπούκλες τα μαλλιά σας, το επόμενο βήμα είναι κρίσιμο: Όταν τελειώσετε, φροντίστε να βουρτσίζετε τις μπούκλες - είτε με τα δάχτυλά σας είτε απαλά με μια βούρτσα - για να τους δώσετε μια πιο φυσική εμφάνιση και υφή. Μόλις έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τελειώστε με το προϊόν styling της επιλογής σας και ψεκάστε με hairspray για να κάνετε τις μπούκλες να κρατήσουν.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα styling και περιποίησης των μαλλιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ