ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ ΚΟΤΣΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 21, 2019

Για τις σουπερ τεμπέλικες ημέρες που όλοι έχουμε.

Είναι γεγονός πως το  αγαπημένο look για το καλοκαίρι, όταν έχει ζέστη έξω, είναι ο ατημέλητος κότσος. Είναι ο τέλειος τρόπος για απομακρύνετε τα μαλλιά σας από τον λαιμό σας και να φαίνεστε ταυτόχρονα σούπερ χαριτωμένες. Ίσως σας φαίνεται δύσκολο να πετύχετε την τέλεια εκδοχή αυτού του look, αλλά με λίγη προσπάθεια θα δείτε πως τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Οπότε κάναμε όλη την έρευνα για εσάς και ανακαλύψαμε ότι δεν έχει σημασία πόσο κοντά ή μακριά είναι τα μαλλιά σας είναι ή τι είδους υφή τρίχας έχετε, γιατί μπορείτε όλες να μάθετε να κάνετε τον ατημέλητο κότσο. 

 

 

Πώς να κάνετε έναν τέτοιο κότσο με πυκνά μαλλιά.

Όταν έχετε έναν τέτοιο τύπο μαλλιών, μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτικό το να φτιάξετε κότσο που θα στέκεται. Η Vlogger Blanca Cruz όμως στο tutorial της στο Youtube μας λέει όσα πρέπει να ξέρουμε. 

Κατ 'αρχάς, θα πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά (μην χρησιμοποιήσετε  βούρτσα γιατί δεν θέλετε να φανεί πάρα πολύ στημένο). Στη συνέχεια, πάρτε ένα άλλο λαστιχάκι και προσποιηθείτε ότι κάνετε μια άλλη αλογοουρά, αλλά αντ 'αυτού, θα στρίψετε την υπάρχουσα αλογοουρά γύρω από την κορυφή του κεφαλιού σας και θα ασφαλίσετε τα άκρα με το λαστιχάκι. Προσθέστε και ένα τρίτο λαστιχάκι για να το στερεώσετε καλά και voila! Ένας τέλειος ατημέλητος κότσος. Ψεκάστε με λακ για τα μαλλιά, για να κρατήσετε το χτένισμα στη θέση του.

Πώς να κάνετε έναν ατημέλητο κότσο με μακριά μαλλιά.

Πριν η vlogger Rapunzel Rey ξεκινήσει την διαδικασία, περνάει λάδι μαλλιών στις άκρες της για να βεβαιωθείτε ότι είναι ενυδατωμένες. Επειδή κανείς δεν θέλει οι άκρες να φαίνονται ξηρές, ακόμα κι αν βρίσκονται κρυμμένες σε έναν κότσο. Αυτό το tutorial σας δείχνει επίσης πως όλα τα μαλλιά σας θα μαζευτούν σε έναν ακατάστατο κότσο, αφού αυτό είναι το όλο θέμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ψηλή  αλογοουρά, μία στροφή και ένα καλό πιάσιμο για να πετύχετε το look. Σίγουρα, ακούγεται σαν να περιγράψαμε κάτι δύσκολο, αλλά δείτε το tutorial και θα καταλάβετε πως είναι εξαιρετικά εύκολο και πως στο τέλος θα αποκτήσετε το look των ονείρων σας. 

 

 

Πώς να κάνετε έναν ατημέλητο κότσο με κοντά μαλλιά.

Ναι, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε έναν τέτοιο κότσο, ακόμα και αν είναι κοντά.  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε υφή για να δώσετε στα μαλλιά σας περισσότερο όγκο για να γεμίσετε τον κότσο. Στη συνέχεια, ψεκάστε τα μαλλιά με ξηρό σαμπουάν, όπως κάνει και η vlogger Katie Mulcahy. Έπειτα, πιάστε τα σε ψηλή αλογοουρά και χτενίστε τα προς την αντίθετη κατεύθυνση από ό, τι κανονικά θα τα χτενίζατε. Τέλος, σχηματίστε τον κότσο και θα έχετε ένα πολύ σωστό, πλήρως ατημέλητο κότσο. 

Πώς να κάνετε έναν ατημέλητο κότσο με τα λεπτά μαλλιά.

Το κλειδί για να πετύχετε εδώ το χτένισμα είναι όγκος. Ψεκάστε ένα σπρέι με υφή ή ένα σπρέι αλατιού σε στεγνά μαλλιά για να τους δώσετε κάποια υφή. Και, αφού τα πιάσετε σε μια αλογοουρά, τραβήξτε λίγες τούφες προς τα έξω, πριν δημιουργήσετε τον κότσο. 

Ορίστε! Παρακολουθήστε τα βίντεο και ετοιμαστείτε να γίνεται η καλύτερη στο look αυτό. 

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα για τα καλοκαιρινά σας χτενίσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ