ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 23, 2020

Η κάλυψη των γκρίζων μαλλιών σας στο σπίτι είναι απλή - θεωρητικά - επιλέγετε το σωστό χρώμα της βαφής μαλλιών, το εφαρμόζεται και...voilà. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι ποτέ τόσο εύκολο. Υπάρχουν πάντα μερικές γκρίζες τρίχες που "κρύβονται" και εμφανίζονται στο τέλος, ακριβώς όταν νομίζατε ότι η δουλειά σας ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με τον celebrity color expert της Matrix, George Papanikolas, μπορεί να φταίει η σύνθεση της βαφής μαλλιών ή η μέθοδος εφαρμογής σας. Παρακάτω, εξηγεί τι θα μπορούσατε να κάνετε λάθος και μοιράζεται τις συμβουλές του για να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά σας στο σπίτι.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΑΣΓιατί η βαφή μαλλιών σας δεν καλύπτει όλα τα γκρίζα μαλλιά σας

«Η πιο πιθανή αιτία είναι η σύσταση», λέει ο Papanikolas. "Οι ουδέτερες αποχρώσεις παρέχουν την καλύτερη κάλυψη, εκτός εάν έχετε κυρίως γκρίζα μαλλιά, οπότε θα χρειαστείτε 1/2 ουδέτερο και 1/2 χρυσό - ακούγεται περίπλοκο γιατί είναι." Εναλλακτικά, η μέθοδος εφαρμογής σας θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα. «Όταν πηγαίνετε στο κομμωτήριο, παίρνουμε λεπτές τούφες και δουλεύουμε κατά τμήματα στα μαλλιά για να βεβαιωθούμε ότι κάθε τούφα είναι πλήρως καλυμμένη με χρώμα», λέει ο Papanikolas.

«Χρησιμοποιούμε, επίσης, μεγάλη ποσότητα προϊόντος. Εάν είστε φειδωλοί κατά την εφαρμογή, τότε δεν θα έχετε καλή κάλυψη. " Είναι ένας μύθος ότι όσο περισσότερη βαφή μαλλιών εφαρμόζετε, τόσο πιο σκούρο θα είναι το χρώμα. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο προϊόν βάζετε στο κεφάλι σας, τόσο καλύτερο θα είναι το ποσοστό επιτυχίας σας για την κάλυψη όλων των γκρίζων μαλλιών σας.

Πώς να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά στο σπίτι, σύμφωνα με τον ειδικό

Η συνέπεια είναι το κλειδί. «Έχετε ένα τακτικό πρόγραμμα εφαρμογής κάθε 4 έως 6 εβδομάδες», λέει ο Papanikolas. "Αν περιμένετε πολύ καιρό και τα μαλλιά σας μακρύνουν πολύ, τα μαλλιά που βρίσκονται πιο μακριά από το τριχωτό της κεφαλής δεν θα καλυφθούν όπως τα μαλλιά πιο κοντά στο τριχωτό της κεφαλής." Προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερος κορεσμός της βαφής (και επομένως καλύτερη κάλυψη), ο Papanikolas συνιστά να διαχωρίσετε τα μαλλιά σας σε τεταρτημόρια, όπως κάνουν στο κομμωτήριο. "Μπορείτε επίσης να αφήσετε τη βαφή στα μαλλιά για το μέγιστο χρόνο (50 λεπτά εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό)."

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΑΣΗ καλύτερη συμβουλή του για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών στο σπίτι

Εκτός από την αποτυχία της εφαρμογής και της σύστασης, η νούμερο ένα συμβουλή του Papanikola για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών στο σπίτι είναι απλή: «Η βοήθεια ενός φίλου στην εφαρμογή της βαφής δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα»!

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση των βαμμένων μαλλιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ