ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ROLLERS ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on January 21, 2020

Εάν υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς που είδαμε παντού την χρόνια που μας πέρασε, αυτά ήταν δίχως αμφιβολία τα rollers προσώπου. Αυτό που ξεκίνησε ως μια αρχαία πρακτική ομορφιάς στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική είναι πλέον ένα πανταχού παρόν εργαλείο φροντίδας του δέρματος, που πολλαπλασιάζεται στα ράφια ομορφιάς και το Instagram τροφοδοτεί με εκθετικό ρυθμό. Και δεν υπάρχουν σημάδια πως αυτή η ανοδική πορεία αυτής της τάσης θα σταματήσει σύντομα.

 

Όχι μόνο προσφέρει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, αλλά το εργαλείο μασάζ με κυλίνδρους έχει πολλά οφέλη για την επιδερμίδα μας. Τόνωση και σύσφιξη, μείωση του πρηξίματος και της λεμφικής συμφόρησης και πολλά ακόμη. Καθώς, λοιπόν, ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν αυτό το εργαλείο για την περιποίηση του προσώπου τους, προκύπτει εύλογα η ερώτηση της συχνότητας καθαρισμού του. Το δέρμα μας εκ φύσεως παράγει λιπαρότητα, η οποία μπορεί να συσσωρευτεί πάνω στο roller μαζί με υπολείμματα προϊόντων, σκόνη και κάθε είδους  μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς και ανεπιθύμητη ακμή σε εσάς.

 

Το γεγονός πως πρέπει να καθαρίζουμε ένα εργαλείο που έρχεται σε άμεση επαφή με το πρόσωπο μας δεν μας προκαλεί έκπληξη. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο - χρησιμοποιήστε το με προσοχή και ελαφριά πίεση", λέει η Julie Clark, ολιστική αισθητικός, αρωματοθεραπεύτρια και ιδρυτής της μάρκας ομορφιάς Province Apothecary. "Σας συνιστώ να το σκουπίζετε μετά από κάθε χρήση." Κάνεις μας δεν θέλει να απλώνει βακτήρια και σκόνη στο φρεσκοπλυμένο του πρόσωπο - δεν χώρα αμφιβολία σε αυτό.

 

Αν δεν ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που μπορούν να προβαίνουν σε μεθοδικός καθαρισμό των εργαλείων του σε καθημερινή βάση, η Clark λέει ότι ένας εβδομαδιαίος καθαρισμός είναι μια χαρά. «Προσωπικά καθαρίζω τα rollers μου εβδομαδιαίως, αλλά συνιστώ σε κάθε πελάτη με προβλήματα ακμής ή δέρματος να τα πλένει μετά από κάθε χρήση».

 

Για να γίνει αυτό, συνιστά απλώς να τα πλένετε με ένα απαλό σαπούνι και να τα στεγνώσετε. Στην συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι τα αποθηκεύσατε σε ένα φυσιολογικό κλίμα χωρίς απότομες αλλαγές: "Μην εκθέτετε τα face rollers σε ακραίες μεταβολές θερμοκρασίας, καθώς ενδέχεται να διακινδυνεύσετε να τα σπάσετε", λέει η Clark, (μια σημαντική σημείωση αν θέλετε να κρατήσετε το δικό σας στο ψυγείο για να είναι ακόμη πιο καταπραϋντικό για το δέρμα μας). Με άλλα λόγια, αντιμετωπίστε το roller σας όπως θα κάνατε και με ένα πινέλο μακιγιάζ (και απλά προσπαθήστε να μην το παραμελήσετε).

 

Και μην ξεχνάτε. Ο απόλυτος προορισμός για τις skincare lovers είναι ένας. Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ