ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ SETTING POWDER ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 01, 2020

Η επίτευξη άψογου μακιγιάζ πλήρους κάλυψης ξεκινά με ένα εξαιρετικό primer και τελειώνει με μια εξαιρετική setting powder. Το πώς και ακριβώς πού εφαρμόζετε την εν λόγω πούδρα μπορεί πραγματικά να κάνει ή να σπάσει το επιθυμητό βλέμμα σας και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την υπερβολική λάμψη και λιπαρότητα. Συζητήσαμε με την makeup artist Jaleesa Jaikaran σχετικά με τα tips της γύρω από την εφαρμογή της setting powder.

Πού πρέπει να εστιάσετε τη setting powder;
Ο τύπος του δέρματός σας και το είδος κάλυψης που θέλετε είναι αυτό που καθορίζει πού πρέπει να τοποθετήσετε τη πούδρα. "Μου αρέσει να επικεντρώνω τη σκόνη στην περιοχή της ζώνης Τ, στην κορυφή των χειλιών (καθώς αυτή η περιοχή είναι μερικές φορές επιρρεπής στις γραμμές εφίδρωσης και χαμόγελου", λέει η Jaikaran.) Όσον αφορά στο πώς να γνωρίζετε πότε εφαρμόσατε αρκετή σκόνη, σημειώνει ότι όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο. "Μόλις υπάρχει ένα λεπτό στρώμα φωτός όπου καλύπτεται το conceler ή το foundation σας, θα πρέπει να είστε εντάξει. Aν κάνετε στρώσεις με σκόνη όπου πέφτει παντού, τότε είναι πιθανόν πάρα πολύ.

Ποια είναι τα καλύτερα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να σετάρετε το μακιγιάζ;

Σύμφωνα με τη Jaikaran, η σωστή εφαρμογή της setting powder έχει να κάνει με τα πινέλα που χρησιμοποιείτε. "Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα μικρότερο πινέλο κάτω από τα μάτια και για τις περιοχές γύρω από τη μύτη - θα χρησιμοποιούσα ένα μεγάλο πινέλο για τα άλλα μέρη του προσώπου", λέει.

Για να το σφραγίσετε όλα

"Εάν διαπιστώσετε ότι η πούδρα σας φαίνεται κάπως "βαριά", χρησιμοποιήστε ένα setting spray για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας και να το κρατήσετε στη θέση του", προτείνει η Jaikaran. Το σπρέι θα βοηθήσει το μακιγιάζ σας να στεγνώσει σε ένα φυσικό φινίρισμα.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ, για εκθαμβωτικές εμφανίσεις!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ