ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ LIP LINER ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-IKONOMAKIS

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ LIP LINER ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Το Lip Liner είναι ο καλύτερος φίλος κάθε makeup lover και έχει πράγματι αλλάξει πολύ από τη δεκαετία του '90 (σκεφτείτε: υπερβολικό και εξαιρετικά παχύ). Ένα καλό μολύβι μπορεί να κάνει το λουκ σας να μοδάτο, το κραγιόν σας να παραμείνει περισσότερο και να αποτρέψει μουτζούρες ή αλλοιώσεις που τείνουν να δημιουργηθούν μέσα στη μέρα.

Εάν είστε νέοι στη χρήση αυτού του προϊόντος και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε. Παρακάτω, η celebrity makeup artis, Tiffany Hall-Scarmana, μοιράζεται τις συμβουλές της για την τέλεια εφαρμογή στο μολύβι των χειλιών!

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ LIP LINER ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


Συμβουλή για το Lip Liner # 1: Ορίστε το περίγραμμα

«Συνδυάστε το μολύβι χειλιών σας με ένα πιο ανοιχτόχρωμο μολύβι για να καθορίσετε τη γραμμή των χειλιών και να δημιουργήσετε την αίσθηση πως τα χείλη σας είναι πιο καλοσχηματισμένα και γεμάλα», λέει η Hall-Scarmana. «Εφαρμόστε το πιο ανοιχτόχρωμο μολύβι στο τόξο του χείλους, ακριβώς πάνω από τη σκιά της επένδυσης των χειλιών, για να ανασηκώσετε και να επισημάνετε αυτήν την περιοχή. Από όπου αρχίζετε να βλέπετε τη γωνία του χείλους σας προς τα κάτω, χρησιμοποιήστε το ανοιχτό μολύβι ή λίγο κονσίλερ για να επισημάνετε αυτές τις γωνίες για να δημιουργήσετε μια πιο "καθρή" και καλοσχηματισμένη εμφάνιση. " 

Συμβουλή για το Lip Liner # 2: Χρησιμοποιήστε το ως βάση

Η εφαρμογή του μολυβιού πριν από το κραγιόν ή το lip gloss βοηθά στην αποφυγή tvn "διαρροών" του χρώματος. Απλά σχηματίστε το περίγραμμα και γεμίστε τα χείλη σας με ένα μολύβι. Αυτό θα δώσει στο χρώμα των χειλιών σας την απαραίτητη βάση ώστε να διαρκέσει περισσότερο.

Συμβουλή για το Lip Liner  # 3: Χρησιμοποιήστε μολύβι σε ουδέτερα χρώματα

Το lip liner δεν είναι μόνο για κόκκινα χείλη, είναι εξαιρετικό και για χρήση με ροζ και nude χρώματα. «Διαλέξτε μια απόχρωση που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας και τονίστε ελαφρά τη φυσική γραμμή των χειλιών για να ορίσετε το σχήμα τους», λέει η Hall-Scarmana. 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ LIP LINER ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣΣυμβουλή για το Lip Liner  # 4: Διατηρήστε την γραμμή σας ομαλή

Για ομαλή εφαρμογή και και ίσια χραμμή, η Hall-Scarmana συνιστά να προετοιμάσετε τα χείλη με ένα lip balm πριν εφαρμόσετε το μολύβι. Χωρίστε ελαφρά τα χείλη σας (αυτό θα κρατήσει τα χείλη σας πιο κοντά στο φυσικό τους σχήμα) και εφαρμόστε το liner χρησιμοποιώντας ελαφρές, σύντομες πινελιές. Ακολουθείτε πάντα το φυσικό σας χείλος. Εάν αρχίσετε να εφαρμόζετε το μολύβι στα χείλη σας και τραβά το δέρμα σας, τότε το μολύβι είναι πολύ σκληρό. Δοκιμάστε να ακονίσετε το μολύβι και να θερμάνετε στο σημείο μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη για να το μαλακώσετε.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ!

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.