ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΝΟΥΔΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on January 11, 2020

Να καλύψετε το χνούδι στο πρόσωπό σας ή να το αφήσετε να φαίνεται περήφανα - αυτό είναι το ερώτημα. Εάν προτιμάτε το πρώτο από τα δύο, τότε σίγουρα γνωρίζετε τις δυσκολίες που έρχονται με την εφαρμογή μακιγιάζ πάνω από το χνούδι. Μεταξύ του να μην γνωρίζετε τι είδους προϊόν ή εργαλείο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να μην τονίσετε τις λεπτές τρίχες του προσώπου σας, υπάρχει πολλή ασάφεια γύρω από το χνούδι και το μακιγιάζ του προσώπου. Έτσι, απευθύνθηκα με σε μερικούς από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες μακιγιάζ για να λάβουμε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για το πώς να το κάνετε, αν το επιλέξετε.

 

Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι μακιγιάζ

Σύμφωνα με την Global Makeup Artist της Maybelline, Erin Parsons,."Η Marylin Monroe ήταν μεγάλη φαν των λεπτών τριχών του προσώπου - άφηνε το χνούδι στο πρόσωπο της γιατί θεωρούσε πως της προσέδιδε μια φυσική εμφάνιση και αντανακλούσε όμορφα το φως". Αν προτιμάτε να το καλύψετε, όμως, η Parsons συνιστά ένα σφουγγαράκι. "Ένα σφουγγάρι σιλικόνης είναι βολικό για να πιέζετε τα χνουδάκια κάτω, ενώ ένα πινέλο τείνει να τα ανασηκώνει και να τα κάνει να φαίνονται πιο έντονα ".

 

Προτιμήστε foundation, Όχι Concealer

Εάν σχεδιάζετε να καλύψετε το χνούδι σας, ο καλλιτέχνης μακιγιάζ με βάση τη Νέα Υόρκη, Jonet Williamson, σας συνιστά να μείνετε μακριά από το concealer. "Πάντα να χρησιμοποιείτε foundation επειδή, αν η υφή του προϊόντος είναι πάρα πολύ παχιά, τείνει να πιαστεί στις τρίχες", λέει.

 

Όταν αμφιβάλλετε, κάντε color-correction

"Τα περισσότερα χνούδι έχουν ψυχρού μπλε υποτόνους", λέει ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης μακιγιάζ Kasey Spickard. "Με αυτό το σκεπτικό, θα θελήσετε να κάνετε Color correction με ένα ροδακινί ή πορτοκαλί χρώμα."

 

Αν προτιμάτε να ξυρίσετε ή να αποτριχώσετε το χνούδι του προσώπου σας, καλό είναι να συμβουλευτεί τε τον δερματολόγο σας ή να προμηθευτείτε κάποια επαγγελματική συσκευή.

 

Όσο για τα καλλυντικά που θα χρησιμοποιήσετε, αυτά θα τα βρείτε φυσικά στο eshop μας, ikonomakis.gr!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ