ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΩΣΤΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on February 23, 2020

Πάντα θα υπάρξουν πολωτικές τάσεις μακιγιάζ, ειδικά όταν πρόκειται για μάσκαρα που εμφανίζει σβώλους. Μερικοί καλλιτέχνες μακιγιάζ που δραστηριοποιούνται στις πασαρέλες, γκουρού ομορφιάς και vloggers προτιμούν το πιο έντονο και παχύ αποτέλεσμα, ενώ άλλοι δεν μπορούν να αντέξουν την όψη του. Εάν τυχαίνει να ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, σας νιώθουμε - και το κάνει ο Lancôme Beauty Advisor, Marwah Khamas. Αλλά πρώτα, ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί αυτοί οι σβώλοι στην μάσκαρα μπορεί να σχηματιστούν.

 

 

Γιατί η μάσκαρα εμφανίζει σβώλους;

 

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους η μάσκαρα μπορεί να είναι πιο παχιά από το κανονικό σε ορισμένα σημεία. Μερικές φορές, οφείλεται στην εφαρμογή πάρα πολλών στρώσεων πολύ γρήγορα. Άλλες φορές, το βουρτσάκι σας μπορεί να είναι υπερφορτωμένο (και χρειάζεται κάποιο καθαρισμό), ή οι βλεφαρίδες σας δεν έχουν προετοιμαστεί σωστά για μάσκαρα. Η συσσώρευση μπορεί ακόμη και να προκληθεί από τον εσφαλμένο τύπο (δηλαδή, η μάσκαρα προορίζεται για επιμήκυνση σε αντίθεση με την προσθήκη όγκου). Εν ολίγοις, ελέγξτε τις τρεις συμβουλές και κόλπα του Khamas για να αποφύγετε τη συσσωρευμένη, ξεραμένη μάσκαρα στα βλέφαρά σας.

 

Συμβουλή 1: Όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο

 

Η πρώτη συμβουλή του Khamas είναι λογική: Less is more, όταν πρόκειται για την εφαρμογή μάσκαρα. "Μην εφαρμόζετε υπερβολικό προϊόν στην βάση της βλεφαρίδας", λέει. "Και σίγουρα χρησιμοποιώντας ένα καλό primer για τις βλεφαρίδες σας αποκτάτε ένα πλεονέκτημα για να αποφευχθεί συσσώρευση."

 

Συμβουλή 2: Μην πετάτε τις παλιές σας μάσκαρες!

 

Μια μικρή συμβουλή που ο Khamas λατρεύει είναι να διατηρεί πάντα μια παλιά συσκευασία μάσκαρα ή ένα καθαρό βουρτσάκι στην τσάντα σας. "Διατηρώ συνήθως μια παλιά μάσκαρα στο πορτοφόλι μου και τις χτενίζω μου όταν παρατηρώ ότι οι βλεφαρίδες μου γίνονται ακανόνιστα μέσα στην ημέρα", σημειώνει. Μια στεγνή βούρτσα θα κάνει μεγάλη δουλειά στο διαχωρισμό των βλεφαρίδων που έχουν κολλήσει.

 

Συμβουλή 3: Ψάξτε για λεπτά βουρτσάκια

 

«Πάντα να ψάχνετε για λεπτότερα βουρτσάκια που θα διαχωρίσουμε τις βλεφαρίδες σας και θα κατανείμουν ομοιόμορφα το προϊόν και όχι για τις μεγάλες, ογκώδεις εκδοχές τους που θα συντελέσουν στην ανεπιθύμητη συσσώρευση προϊόντος στις βλεφαρίδες σας. », λέει ο Khamas.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε την μάσκαρα που σας ταιριάζει, καθώς και πληθώρα από επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ