ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ CONCEALER

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 22, 2020

Συνδυάστε τους εκ γενετής μαύρους κύκλους με λιγότερες από οκτώ ώρες ύπνου (υπέροχα πρησμένα μάτια) και ξαφνικά βρισκόμαστε στην αναζήτηση για το καλύτερο concealer της αγοράς. Πλήρης κάλυψη ή τίποτα. Παρόλο που τα προϊόντα αυτά είναι εξαιρετικά για να μας κάνουν να φαινόμαστε ξεκούραστες, αναπόφευκτα συσσωρεύονται στις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές από τη celebrity makeup artist, Kelsey Deenihan, για να αποτρέψουμε και να καταπολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. 

Συμβουλή # 1: Προετοιμασία

Παρόλο που μπορεί να λατρεύετε την παχιά και κρεμώδη κρέμα ματιών σας, η Deenihan λέει ότι είναι καλύτερο να αφήσετε τις πλούσιες υφές και τα λιπαρά προϊόντα για το βράδυ γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε creasing. "Χρησιμοποιήστε μια ελαφρύτερη κρέμα ματιών κατά τη διάρκεια της ημέρας - οι κρέμες ματιών που μοιάζουν με ορό λειτουργούν καλύτερα στο μακιγιάζ." Μόλις δώσετε μια στιγμή στην κρέμα των ματιών σας να απορροφηθεί, τοποθετήστε και ένα ενυδατικό primer ματιών. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα φράγμα μεταξύ του κονσίλερ και του δέρματος για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας φρέσκο ​​όλη την ημέρα.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ CONCEALERΣυμβουλή # 2: Προσοχή στη ποσότητα

Ενώ είναι κατανοητό πως είναι δελεαστικό να εφαρμόζετε αλλεπάλληλα στρώματα κονσίλερ για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους, αυτό μπορεί τελικά να αποτελεί την αιτία του creasing. «Το δέρμα σας απλά δεν μπορεί να αντέξει την ποσότητα του προϊόντος », λέει η Deenihan. "Εάν είστε επιρρεπείς σε creasing, χρειάζεστε πραγματικά ένα προϊόν που να συνδυάζει και τα δύο, κάτι ελαφρύ που προσφέρει επίσης μεγάλη κάλυψη."

Συμβουλή # 3: Η εφαρμογή είναι το κλειδί


Ενώ η επιλογή του σωστού προϊόντος είναι σημαντική, η Deenihan εξηγεί ότι ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζετε το κονσίλερ σας μπορεί να έχει επίσης να κάνει με το πρόβλημα αυτό. Συνιστά να ξεκινήσετε με ένα πινέλο και μετά να ακολουθήσετε ένα υγρό σφουγγάρι μακιγιάζ. "Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια απαλή ταμποναριστή κίνηση κατά την εφαρμογή του κονσίλερ σας επειδή βοηθά στη ρύθμιση του μακιγιάζ και είναι λιγότερο επιθετική στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών."

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ CONCEALERΣυμβουλή # 4: Διορθώσεις μέσα στη μέρα


Ακόμα κι αν ακολουθήσετε όλες αυτές τις συμβουλές, είναι πολύ πιθανό τα φυσικά έλαια του δέρματός σας να προκαλέσουν creasing στη περιοχή κάτω από τα μάτια σας στη διάρκεια της ημέρας. Όμως μην φοβάστε, η Deenihan έχει μερικά hacks για να σας βοηθήσει. «Μου αρέσει να εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα κρέμας ματιών πάνω από το κονσίλερ για να εξομαλύνω το προϊόν», λέει. Μια άλλη ιδέα; Έχετε μαζί σας ένα σφουγγαράκι, ώστε να μπορείτε να κάνετε blending στο προϊόν εάν αρχίσει να εισχωρεί στις λεπτές γραμμές του προσώπου σας.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ