ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ-IKONOMAKIS

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Όσον αφορά στην εφαρμογή σκιάς ματιών, το blending μπορεί να είναι το πιο δύσκολο μέρος. Εάν δεν το κάνετε σωστά, το μακιγιάζ σας μπορεί να φαίνεται ανόμοιο, έντονο και περίεργο. Αλλά με τα σωστά εργαλεία και τεχνική, ένα απαλό, επαγγελματικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι δικό σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε συμβουλές για την επίτευξη του τέλειου blending στις σκιές σας κάθε φορά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ # 1: Περισσότερο σημαίνει και καλύτερο

Ο πρώτος κανόνας της ανάμιξης σκιάς ματιών είναι να κάνετε ακριβώς αυτό: ανάμειξη, ανάμειξη, ανάμειξη. Ένα μεγάλο πινέλο σκιάς ματιών είναι καλύτερο το για αυτή τη δουλειά, καθώς μπορείτε να πετύχετε καλύτερο blending στρέφοντας το άκρο της βούρτσας σε κυκλική κίνηση στην πτυχή του καπακιού. Για να αποφευχθεί η υπερβολική ανάμειξη, ωστόσο, το κλειδί είναι να κάνετε blending αρκετά, ώστε να μην υπάρχουν σκληρές γραμμές αλλά όχι τόσο πολύ ώστε τα χρώματα να μην γίνονται ένα "λασπωμένο" χρώμα.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣΣΥΜΒΟΥΛΗ # 2: Οι μεταβατικές αποχρώσεις είναι απαραίτητες

Κατά την εφαρμογή σκιών, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τοποθετώντας ένα χρώμα μετάβασης στην κόγχη σας και να συνεχίσετε από εκεί. Αυτό θα δημιουργήσει αυτό το ανεπιτήδευτο, blended αποτέλεσμα χωρίς σκληρές γραμμές. Η μεταβατική σας απόχρωση είναι επίσης μια ευκαιρία να ορίσετε την κόγχη σας, η οποία δίνει στα μάτια σας σχήμα και υποστηρίζει τη συνολική σας εμφάνιση σκιάς ματιών. Όταν επιλέγετε ένα χρώμα, επιλέξτε μια ουδέτερη, ματ σκιά που έχει μερικές αποχρώσεις βαθύτερες από τον τόνο του δέρματός σας. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ # 3: Τύπος και υφή

Οι σκιές ματιών έχουν πολλούς τύπους φινιρίσματος και υφής και υπάρχουν μοναδικές τεχνικές ανάμειξης για κάθε μία. Εάν η σκιά ματιών σας έχει frosty φινίρισμα, περιορίστε την μόνο στο βλέφαρο και αναμίξτε με επίπεδη βούρτσα σκιάς. Εάν είναι shimmer, αναμίξτε μόνο στην κόγχη. Για κρεμώδεις υφές, μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα αναφορικά με την ανάμειξη, ειδικά αν η απόχρωση είναι φυσική. Ανακατέψτε με το δάχτυλό σας ξεκινώντας από το βλέφαρο, μέχρι το φρύδι.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣΣΥΜΒΟΥΛΗ # 4: Προσδιορίστε το σχήμα των ματιών σας

Διαφορετικά σχήματα ματιών απαιτούν διαφορετικές τεχνικές ανάμειξης, οπότε μην απελπιστείτε εάν το σεμινάριο σκιάς ματιών του αγαπημένου σας makeup artist δεν λειτούργησε για εσάς. Τα μάτια σε σχήμα αμυγδάλου έχουν μεγαλύτερο ελευθερία όταν εφαρμόζουν σκιά στην κόγχη, ενώ τα άτομα με hooded eyes πρέπει να κάνουν λίγο περισσότερη δουλειά για να διασφαλίσουν ότι η σκιά τους είναι ορατή όταν έχουν ανοιχτά τα μάτια τους.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ!

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.