ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΕΝΤΟΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΧΕΙΛΗ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 21, 2020

Εάν είστε κάποιος με λεπτά χείλη, να φοράτε ένα τολμηρό κραγιόν μπορεί να φαίνεται σαν μια τρομακτική προοπτική. Από όλες τις ανησυχίες μακιγιάζ που ακούμε ως συντάκτες ομορφιάς, αυτό κατατάσσεται εύκολα στις πρώτες πέντε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, το σκούρο και το ανοιχτόχρωμο κραγιόν μπορεί να φαίνεται καλό σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη των χειλιών. Δεν μας πιστεύετε; Ήρθαμε σε επαφή με την σύμβουλο ομορφιάς της Lancôme, Olivia Thompson για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε το μυστικό για να φορέσουμε τολμηρό κραγιόν και να αισθανόμαστε σίγουροι για αυτό όταν έχουμε λεπτά χείλη.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΕΝΤΟΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΧΕΙΛΗ


Για να προετοιμάσετε την τολμηρή εφαρμογή κραγιόν σας, θα χρειαστείτε ένα lip liner που είναι μερικές αποχρώσεις πιο σκούρο από το κραγιόν που θέλετε να φορέσετε. Τώρα γνωρίζουμε ότι το σκούρα κραγιόν μπορεί να είναι εκφοβιστικό (ειδικά αν έχετε κάνει λάθος στο παρελθόν), αλλά υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Σύμφωνα με την Thompson, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι με λεπτά χείλη είναι να επικαλύπτουν τα χείλη τους τόσο πολύ που να φαίνεται αφύσικο και «σχεδόν σαν λάθος». Έτσι, ενώ το lip liner είναι απαραίτητο για την τολμηρή ρουτίνα κραγιόν σας, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να το παρακάνετε.

ΒΗΜΑ # 1: Απλώστε ένα lip liner στο εξωτερικό των χειλιών σας, πηγαίνοντας λίγο πάνω από το πάνω χείλος σας και λίγο κάτω από το κάτω χείλος σας. Σκιώστε ελαφρά τις άκρες, ώστε να μην είναι σκληρή γραμμή.

ΒΗΜΑ # 2: Πάρτε ένα κραγιόν και συμπληρώστε τα υπόλοιπα χείλη σας.

ΒΗΜΑ # 3: Για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά αναμεμιγμένα, πηγαίνετε πάνω από το μολύβι χειλιών με το κραγιόν και μετά τρίψτε τα χείλη σας μαζί.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ