ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 06, 2020

Λοιπόν, βάψατε τα μαλλιά σας με την εκπληκτική παστέλ απόχρωση που πάντα θέλατε. Το λατρεύετε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το διατηρήσετε και έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να επιστρέψετε αργά αλλά σίγουρα στο φυσικό σας χρώμα. Εναλλακτικά, ίσως το μισείτε και θέλετε να επιστρέψετε στον αρχικό τόνο σας. Ανεξάρτητα από το σενάριο, τελικά θα πρέπει να επιστρέψετε στη φυσική σας απόχρωση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και εδώ είναι τα καλά νέα: Είναι δυνατόν.

«Εξαρτάται πραγματικά από το φυσικό χρώμα σας», λέει ο στιλίστας της Matrix, George Papanikolas. «Είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνεις πιο σκούρο και να φαίνεται ωραίο. Τα πιο ανοιχτά χρώματα των μαλλιών είναι δύσκολα λόγω της πιθανής ζημιάς από το ντεκαπάζ. "

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣΕάν είστε φυσική μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, συνήθως χρειάζονται δύο βήματα για να το κάνετε τέλεια. Είναι σημαντικό όχι μόνο να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος της εξωτερικής χρωστικής από τα μαλλιά σας, αλλά και να αποκαταστήσετε τις υποκείμενες χρωστικές ουσίες.

«Πρώτα, δοκιμάστε ένα ελαφρύτερο χρώμα με πορτοκαλί τόνο», σημειώνει ο Papanikolas. "Αυτό είναι απαραίτητο για να "γεμίσουμε" τα μαλλιά, ώστε το χρώμα να μην φαίνεται επίπεδο. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ξανά στα μαλλιά έναν ουδέτερο τόνο για ένα ισορροπημένο τελικό αποτέλεσμα », λέει.

Ο Papanikolas προσθέτει ότι αν είστε ξανθιά με ανταύγειες, το πρώτο βήμα είναι μια απαραίτητη διαδικασία, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε με τις ανταύγειες. «Είναι σημαντικό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς τα μαλλιά είναι πολύ ευαίσθητα και εύθραυστα», λέει.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ


Και τι πρέπει να αποφύγετε όταν ελπίζετε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας; Για αρχή, τις αντάυγειες. «Θα αποφύγω τις ανταύγειες στην αρχή για δύο λόγους», λέει ο Papanikolas. «Η εξωτερική στιβάδα των μαλλιών έχει διογκωθεί πολύ από τη διαδικασία, οπότε η πιθανότητα να ξεθωριάσει το χρώμα στην αρχή είναι πολύ υψηλή. Θα πρέπει να επιστρέφετε τακτικά στο κομμωτήρια για να διατηρήσετε το χρώμα βάσης. Δεύτερον, τα μαλλιά είναι εξαιρετικά εύθραυστα, οπότε το υπερβολικό ξάνοιγμα του χρώματος αυξάνει τις πιθανότητες ζημιάς. "

Αλλά μην φοβάστε - υπάρχουν προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν τα μαλλιά σας να επιστρέψουν στον φυσικό τόνο και τη σκιά τους, όπως το Matrix Bond Ultim8 Βήμα 3. 

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση των μαλλιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ