ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 23, 2019

Βάψατε τα μαλλιά σε αυτή την εκπληκτική παστέλ απόχρωση που πάντα θέλατε. Το αγαπάτε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το διατηρήσετε και έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να επιστρέψετε σιγά σιγά στο φυσικό σας χρώμα. Ή, ίσως πραγματικά το μισείτε και θέλετε γρήγορα  να επιστρέψετε στην αρχικής σας απόχρωση. Ανεξάρτητα από το τι ισχύει, τελικά θα χρειαστεί να επιστρέψετε στη φυσική σας απόχρωση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και εδώ είναι τα καλά νέα. Είναι δυνατόν να γίνει.

«Εξαρτάται πραγματικά από το φυσικό σας χρώμα», λέει ο celebrity stylist της Matrix Γιώργος Παπανικόλας. «Είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει πιο σκούρο και να φανεί καλό. Οι ανοιχτότερες αποχρώσεις είναι πιο δύσκολες λόγω της ενδεχόμενης ζημιάς από το ξάνοιγμα».

Εάν είστε φυσική μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, συνήθως χρειάζονται δύο βήματα για να γίνει τέλεια. Είναι σημαντικό όχι μόνο να απομακρύνετε το μεγαλύτερο μέρος της βαφής από τα μαλλιά σας, αλλά και να αποκαταστήσετε τις υποκείμενες χρωστικές ουσίες.

 

«Πρώτα, κάνουμε μία πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση με πορτοκαλί υποτόνους»,  λέει ο Παπανικόλας. «Αυτό είναι απαραίτητο για να« γεμίσετε »τα μαλλιά έτσι ώστε το χρώμα να μην φαίνεται επίπεδο. Στη συνέχεια, βάψτε ξανά τα μαλλιά με ουδέτερο τόνο για ένα ισορροπημένο τελικό αποτέλεσμα», λέει.


Ο Παπανικόλας προσθέτει ότι αν είστε ξανθιά με ανταύγειες, το πρώτο βήμα είναι απαραίτητη διαδικασία και θα πρέπει να συνεχίσετε με ανταύγειες. «Είναι σημαντικό να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς τα μαλλιά είναι πολύ ευαίσθητα και εύθραυστα στην φάση πριν το άνοιγμα του χρώματος», λέει.

 

Και τι να αποφύγετε όταν θέλετε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας; Πρώτα από όλα τις ανταύγειες. «Θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε ανταύγειες για δύο λόγους», λέει ο Παπανικόλας. «Η επιδερμίδα της τρίχας έχει διογκωθεί πολύ από την διαδικασία για τις ανταύγειες, οπότε η πιθανότητα εξασθένισης στην αρχή είναι πολύ μεγάλη. Θα χρειαστείτε πολλές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να επαναφέρετε το βασικό χρώμα. Δεύτερον, τα μαλλιά είναι εξαιρετικά εύθραυστα, οπότε η μετάβαση με πιο ανοιχτό χρώμα αυξάνει τις πιθανότητες βλάβης».

 

 

 

Αλλά υπάρχουν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα στο να βοηθήσουν τα μαλλιά σας να επανέλθουν στην φυσικό τους απόχρωση.

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά ή κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για την εξειδικευμένη περιποίηση των μαλλιών σας από τους hair experts.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ