ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 27, 2020

Το βάψιμο των μαλλιών σας στο σπίτι είναι σίγουρα τρομακτικό, ανεξάρτητα από το χρώμα που θέλετε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ένα από τα οποία είναι να μετατρέψετε  κατά λάθος τα μαλλιά σας σε μια αχνή πορτοκαλί ή κόκκινη σκιά. Για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, ρωτήσαμε τον διάσημο color expert της Matrix, George Papanikolas, πώς μπορούμε να αποτρέψουμε αυτό το ατύχημα, τι πρέπει να κάνουμε αν συμβεί σε εμάς (μην πανικοβληθείτε!). Παρακάτω, μοιραζόμαστε τις καλύτερες συμβουλές για τον καιρό που βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΤι ωθεί τα μαλλιά να γίνουν πορτοκαλί ή κόκκινα;

"Υπάρχουν δύο κύριες αιτίες που κάνουν το χρώμα των μαλλιών σας να είναι πολύ κόκκινο ή πορτοκαλί", λέει ο Papanikolas. «Είτε το χρώμα που επιλέξατε ήταν πολύ ανοιχτό για εσάς, είτε διαλέξατε ένα χρώμα με ζεστές αποχρώσεις. Κάθε φορά που πηγαίνετε σε κάτι πιο ανοιχτό από το φυσικό σας χρώμα, θα αναδείξετε τα φυσικά υποκείμενα χρώματα που υπάρχουν στα μαλλιά σας. " 


Μπορείτε να αντιστρέψετε τη ζημιά στο σπίτι χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο;

«Αυτό είναι σχετικά εύκολο να διορθωθεί στο σπίτι, επιλέγοντας μια βαφή που είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρα και επιλέγοντας μια σκιά που έχει πιο σταχτί υποτόνους», λέει ο Papanikolas. 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Πώς μπορείτε να αποτρέψετε τα μαλλιά σας από το να γίνουν πορτοκαλί ή κόκκινα;

"Αν θέλετε να πάτε σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση, μπορείτε να έχετε μέχρι δύο αποχρώσεις απόκλιση από το φυσικό σας χρώμα", λέει ο Papanikolas. "Αναζητήστε επίσης χρώματα με ψυχρούς υποτόνους (μπλε ή πράσινο) για να εξουδετερώσετε τις υποκείμενες κόκκινες / πορτοκαλί χρωστικές που έχουν όλοι στα μαλλιά τους." 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε το επιθυμητό χρώμα σας;

Ο Papanikolas επαναλαμβάνει: «Να φτάνετε έως δύο αποχρώσεις μακριά από το φυσικό χρώμα σας όταν βάφετε τα μαλλιά σας. Αν θέλετε να είστε ξανθιά, οι ανταύγειες θα σας δώσουν έναν πιο επιθυμητό τόνο και μπορούν να φτάσουν τις τέσσερις έως πέντε αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το βασικό χρώμα. "

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ