ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 23, 2019

Ένα κακό κούρεμα είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα συμβεί στην ζωή μας. Εάν είστε τυχεροί, βιώσατε ένα στην πρώιμη παιδική ηλικία και δεν σας έτυχε ποτέ ξανά. Εάν, ωστόσο, έχετε ζήσει έναν στην ενήλικη σας ζωή, τότε η ζημιά μπορεί να φαίνεται οριακά αφόρητη.

Αλλά μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε μόνη σας. Μπορεί να έχετε ήδη περάσει τα τελευταία 30 λεπτά να κλαίτε στο μπάνιο, αλλά έχουμε εδώ τον απόλυτο οδηγό για το πώς να διορθώσετε ένα κακό κούρεμα. Ρωτήσαμε τον κομμωτή Dallin James για συμβουλές για να μας βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ηρεμήστε.

Η πρώτη συμβουλή μας για το πώς θα διορθώσετε ένα κακό κούρεμα είναι απλή. Μην πανικοβληθείτε! Αφού κάνετε αυτό που νομίζετε εσείς ως κακό κούρεμα, δείτε πώς σας φαίνεται σε λίγες μέρες. «Αυτό που ήρθε τελικά δεν ήταν αυτό που αρχικά είχατε ελπίσει, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι αυτή η ευκαιρία για μια αυτοσχέδια αλλαγή», λέει. «Παίξτε με αυτό, αλλάξτε το στιλ σας, αγοράστε ένα νέο πουκάμισο ή βάλτε έντονο χρώμα στα χείλη και δείτε τι συμβαίνει».

 

Μην προσπαθείτε σαν τρελές να το αλλάξετε.

Η δεύτερη συμβουλή μας είναι να μην κάνουμε κάτι δραστικό για να το δοκιμάσουμε και να το καλύψουμε. "Εάν είναι πραγματικά μια καταστροφή, μην προσπαθήσετε να την αλλάξετε", λέει ο James. "Πολλοί άνθρωποι πανικοβάλλουν και προσπαθούν να βάλουν επεκτάσεις ή να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι να τονίζετε τα μαλλιά σας περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο."

Βάλτε στο πρόγραμμα τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Η τρίτη συμβουλή μας για το πώς να διορθώσετε ένα κακό κούρεμα είναι να βάλετε στο πρόγραμμά σας τις τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Ο James συνιστά επίσης να βάλετε ένα στόχο στο μυαλό σας. «Αν υπάρχει κάποιο look το οποίο, κάντε ένα πλάνο και αρχίστε να πλησιάζετε προς αυτόν τον στόχο», λέει. «Οι συχνές μικροαλλαγές είναι εκπληκτικές. Βρείτε έναν κομμωτή που εμπιστεύεστε και δημιουργήστε μικρές αλλαγές εδώ και εκεί για να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο σχήμα που θέλετε».

 

Μην πηγαίνετε σε κάθε κομμωτή που βλέπετε.

Αποφύγετε να δοκιμάζετε διαφορετικό κομμωτή σε κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο. Πρώτα απ 'όλα, είναι εξαντλητικό και θα μπορούσε να αλλάξει το στιλ σας ακόμα περισσότερο. Ο James μας θυμίζει: «Όλοι έχουμε ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους για να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα και κάποιος μπορεί να το κάνει διαφορετικά από τον άλλο. Η τεχνική ενός κομμωτή μπορεί να διαφέρει και εν τέλει να καταλήξει σε ένα κακό κούρεμα. Αν ψάχνετε για έναν νέο κομμωτή, πάρτε μια συμβουλή ή δείτε πως εργάζεται στο styling στα μαλλιά σας και δείτε αν έχετε το ίδιο όραμα».

Το να βρει κανείς πως θα αλλάξει ένα κακό κούρεμα δεν είναι σίγουρα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Όσο δύσκολο και αν σας ακούγεται αυτό, να θυμάστε ότι είναι μαλλιά και μεγαλώνουν ξανά. Αντίθετα, η υγεία των μαλλιών είναι πάντα υψίστης σημασίας. Αν είναι υγιή, σε όποιο σχήμα ή στιλ και αν είναι (ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που θα θέλατε) θα φαίνονται τέλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να αποκτήσετε το κούρεμα που σας αρέσει.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ