ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ SELF TANNER

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 18, 2020

Ας το παραδεχτούμε, πολλοί από εμάς φαντασιζόμαστε το απόλυτο καλοκαιρινό μαύρισμα. Σε μια προσπάθεια να αποφύγουμε να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία του δέρματος μας και να διακινδυνεύσουμε τον καρκίνο του δέρματος για αυτό το εποχιακό όνειρο, πηγαίνουμε για τη γρήγορη λύση: self tanner. Αλλά τι συμβαίνει όταν αυτό το ηλιόλουστο όνειρο μετατοπίζεται γρήγορα σε έναν εφιάλτη και αντί να μοιάζετε με χρυσή θεά, το δέρμα σας μοιάζει με εκείνο του πορτοκαλιού; Εάν πέσετε θύμα μιας καταστροφής μαυρίσματος, παρακάτω έχουμε αναλύσει πέντε εξαιρετικούς τρόπους για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε υπόδειξη πορτοκαλί απόχρωσης.

Επιδιόρθωση Self-Tanning # 1: Ξεκινήστε το τρίψιμο
Τα προϊόντα μαυρίσματος είναι ιδιαίτερα επίμονα, αλλά με λίγη επιμονή, μπορούν να αφαιρεθούν αρκετά εύκολα. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό απολεπιστικό με ζάχαρη για να απομακρύνετε τη χρωστική ουσία χωρίς να ερεθίσετε το δέρμα σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ SELF TANNER


Επιδιόρθωση Self-Tanning # 2: Εφαρμόστε Baking Soda
Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται για τα πάντα, από τη λεύκανση των δοντιών έως τον καθαρισμό ταπήτων, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα είναι επίσης μια θεραπεία για την αφαίρεση του self tanner. Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα σε ένα υγρό πανί και τρίψτε απαλά το δέρμα σε κυκλική κίνηση. Ξεπλύνετε, στεγνώστε και επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε λίγες ώρες μέχρι να εξαφανιστεί το χρώμα.

Self-Tanning Fix # 3: Εφαρμόστε καθαριστικό
Λίγο σαπούνι και νερό μπορούν να κάνουν θαύματα. Για να αντιμετωπίσετε τυχόν παράξενα προβλήματα μαυρίσματος - ή όταν καθαρίζετε τα χέρια σας από υπολείμματα μαυρίσματος - εφαρμόστε ένα ελαφρύ, καθαριστικό με βάση το λάδι.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ SELF TANNER


Self-Tanning Fix # 4: Δοκιμάστε το Baby Oil

Ξεπλύνετε το δέρμα σας με baby oil μετά από ένα ζεστό μπάνιο ή ντους και αφήστε το να μείνει στο δέρμα σας για περίπου δέκα λεπτά. Το λάδι χαλαρώνει και ανασηκώνει τη χρωστική ουσία, μειώνοντας την ένταση του μαυρίσματός σας - και αφήνει το δέρμα σας εξαιρετικά απαλό.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση του δέρματος.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ