ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά & αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 35€.
Τηλεφωνικές παραγγελίες
211 800 4132

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΤΖΕΛ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 06, 2020

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον πειρασμό που έρχεται με την επιθυμία να τραβήξετε και να αποκολλήσετε το πολυκαιρισμένο τζελ στα νύχια σας. Αυτή η στιγμή της ικανοποίησης θα είναι φευγαλέα, αλλά η ζημιά που θα προκαλέσετε στα νύχια σας μπορεί να πάρει εβδομάδες για να διορθωθεί. Η Sarah Gibson Tuttle, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Olive & June, μοιράζεται τις συμβουλές τις για το πώς να αφαιρέσετε με ασφάλεια το gel μανικιούρ στο σπίτι.

1. ΛΙΜΑΡΕΤΕ
Μην το ξεχνάτε: η αφαίρεση των νυχιών gel στο σπίτι είναι η ίδια ακριβώς διαδικασία με το κέντρο αισθητικής. Πρώτον, θα θελήσετε να πάρετε μια καλή λίμα. Η Tuttle λέει πως αν ένα νύχι σπάει ή ξεφλουδίζει, αρκεί να του δώσετε το σχήμα που θέλετε και να το αφήσετε μετά, αν μπορείτε. Αν θέλετε να αφαιρέσετε εντελώς ολόκληρο το μανικιούρ, ξεκινήστε προσεκτικά να αφαιρέσετε μόνο την ανώτερη στιβάδα.

2. ΜΟΥΛΙΑΣΤΕ
Τώρα για το βήμα που θα δοκιμάσει την υπομονή σας. Τοποθετήστε βαμβάκι εμποτισμένο με ασετόν σε καθένα από τα νύχια σας και, στη συνέχεια, τυλίξτε την άκρη του δακτύλου σας σε αλουμινόχαρτο για να κρατήσετε το βαμβάκι στη θέση του. Αφήστε τα νύχια σας να μουλιάσουν για περίπου 10 έως 15 λεπτά, αφήνοντάς τα περισσότερο αν είχατε δυσκολία στην αφαίρεση του πρώτου στρώματος του gel. H Tuttle λέει πως αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία (και να κάνετε την εμπειρία να θυμίζει σπα), μπορείτε να τυλίξετε τα χέρια σας σε μια ζεστή πετσέτα.

3. ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
Εάν το βερνίκι δεν είναι εύκολο να βγει, πάρτε λίγο ακόμη βαμβάκι με πολύ ασετόν και τοποθετήστε το στο νύχι για μερικά ακόμα λεπτά. Μόλις αφαιρέσετε το βερνίκι, επαναφέρετε την υγρασία στα νύχια σας με ένα λαδάκι.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και την περιποίηση των νυχιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ