ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-IKONOMAKIS

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν το χάσατε, μπορείτε να διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο μας, για να ανακαλύψετε συμβουλές για την αφαίρεση του τζελ από τα νύχια στο σπίτι!

Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς να αφαιρέσετε το ακρυλικό από τα νύχια σας στο σπίτι!

 

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για ακρυλικά και dip νύχια είναι αρκετά παρόμοια σκευάσματα, εξηγεί η Julie Kandalec, celebrity nail expert. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται σε στρώματα και εφαρμόζονται. Και ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε και να μάθετε πώς να γεμίσετε το κενό που έχει δημιουργηθεί, μικρά λάθη, όπως να μην προετοιμάζετε σωστά την περιοχή ή να εφαρμόζετε πολύ πέρα ​​από το τέλος της επιδερμίδας σας, μπορεί να βλάψουν πραγματικά τα νύχια σας. Η προσεκτική αφαίρεση είναι ο ασφαλέστερος τρόπος που μπορείτε να ακολουθήσετε. Η Kandalec συνιστά να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία τόσο για ακρυλικό όσο και για το dip. Δεν είναι τόσο διαφορετικό από την απομάκρυνση του gel, με λίγα επιπλέον βήματα και λίγο περισσότερο χρόνο.

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 


1. ΛΙΜΑΡΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Χρησιμοποιώντας μία γερή λίμα, τρίψτε μόνο την επιφάνεια του μανικιούρ σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε το φυσικό νύχι και την επιδερμίδα σας για να μην έχετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Αφαιρέστε όσο μπορείτε με τον τρόπο αυτό. Όσο λεπτότερη είναι η ενίσχυση, τόσο πιο εύκολο θα είναι και το επόμενο βήμα.

Συμβουλή: Αντισταθείτε στην ανάγκη να κόψετε τα νύχια σας πριν ξεκινήσετε την αφαίρεση. Αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να σπάσει το ακρυλικό / dip και να βλάψει τα υγιή φυσικά νύχια σας από κάτω, εξηγεί η Kandalec. Περιμένετε έως ότου έχουν αφαιρεθεί όλα τα στρώματα και, στη συνέχεια, μπορείτε να κόψετε ή να λιμάρετε όποιο μήκος επιθυμείτε.


2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ

Ρίξτε 100% καθαρή ακετόνη σε γυάλινο μπολ ή μία ρηχή κούπα καφέ. Θα θελήσετε να μουλιάσετε ένα χέρι κάθε φορά, ώστε να έχετε το άλλο χέρι σας ελεύθερο να ελέγξετε την πρόοδο της αφαίρεσής σας (και να στείλετε μηνύματα, να τρώτε σνακ, να ρυθμίσετε τη μάσκα προσώπου σας ή ό,τι άλλο κάνετε παράλληλα). Πριν μουλιάσετε τα χέρια σας, εφαρμόστε έλαιο μανικιούρ γύρω από την επιδερμίδα και την άκρη του δακτύλου σας για να διατηρήσετε το δέρμα σας προστατευμένο και ενυδατωμένο. Θα θελήσετε επίσης να έχετε ένα buffer και μια πετσέτα κοντά σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ3. ΑΣΕΤΟΝ & BUFFER


Τοποθετήστε το χέρι σας στην ακετόνη και καλύψτε το με την πετσέτα σας. Η θερμότητα του σώματός σας θα βοηθήσει την ακετόνη να λειτουργήσει πιο γρήγορα.

Σημείωση: Ποτέ μην προσπαθείτε να θερμαίνετε την ακετόνη με οτιδήποτε περισσότερο από τη θερμότητα του σώματος (είναι εύφλεκτη).

Μετά από περίπου 15 λεπτά ελέγξτε την πρόοδό σας. Δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί ακόμη, αλλά θα είναι πιο μαλακό. Πιάστε το buffer σας και αφαιρέστε απαλά το ακρυλικό ή το dip. Συνεχίστε να εναλλάσσεστε ανάμεσα σε αυτές τις ενυδατικές και λειαντικές διαδικασίας - μέχρι να αφαιρεθεί τελείως και να μείνει με γυμνά νύχια. Μόλις τελειώσετε, ενυδατώστε και θρέψτε το δέρμα και τα νύχια σας με μια πλούσια κρέμα χεριών.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης των νυχιών.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.