ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ-IKONOMAKIS

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού - μας δίνουν όλο τον όγκο και το μήκος που θέλουμε. Αλλά αν η κόλλα τους κολλήσει στις πραγματικές βλεφαρίδες σας, η διαδικασία παύει να είναι διασκεδαστική. Η συσσώρευση και το γεγονός πως κολλάνε μπορούν να κάνουν την επανεφαρμογή σχεδόν αδύνατη και να προκαλέσουν ανεπιθύμητο ερεθισμό. Για να διασφαλίσουμε ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερες από μία φορές και οι πραγματικές βλεφαρίδες μας παραμένουν υγιείς, είναι σημαντικό να τις κρατάμε καθαρές . Για κάποιες συμβουλές σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να το κάνουμε αυτό, απευθυνθήκαμε στη Beauty Advisor  της Lancôme, Marwah Khamas. Παρακάτω, αναλύει πώς να αφαιρέσετε την κόλλα από τις βλεφαρίδες σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣΣυμβουλή # 1: Χρησιμοποιήστε λιγότερη κόλλα από την αρχή


Για να αποφύγετε τη συσσώρευση βρωμιάς και κόλλας στις βλεφαρίδες σας στο τέλος της ημέρας, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερη κόλλα κατά την εφαρμογή. "Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να μην εφαρμόζετε υπερβολική κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες", λέει η Khamas. Θεωρείτε πως το έχετε παρακάνει με την κόλλα σας; Η Khamas συνέστησε να τη σκουπίσει και να ξεκινήσει από το μηδέν. Όχι μόνο αυτό θα σας διευκολύνει να απομακρύνετε τις βλεφαρίδες στο τέλος της ημέρας, αλλά είναι επίσης ένας τρόπος να διασφαλίσετε ότι η υπερβολική κόλλα δεν θα πέσει στα μάτια σας.

Συμβουλή # 2: Μην τραβήξετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Ώρα να βγάλετε τις βλεφαρίδες σας για την ημέρα; Μην ξεκινήσετε να τις τραβάτε, ή να τρίβετε τα μάτια σας. Δεν θα πάρετε όλη την κόλλα από τις βλεφαρίδες σας, και κινδυνεύετε να κολλήσει στα βλέφαρά σας. Τι χειρότερο από αυτό; "Θα καταλήξετε να καταστρέψετε τις βλεφαρίδες σας", λέει η Khamas.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣΣυμβουλή # 3: Χρησιμοποιήστε ένα απαλό ντεμακιγιάζ ματιών

Προκειμένου να αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας, η Khamas συνιστά να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό ντεμακιγιάζ ματιών. Απλά εφαρμόζετε λίγο σε ένα βαμβάκι και το κρατάτε πάνω από τις βλεφαρίδες σας μέχρι να πέσει η ταινία. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για να καθαρίσετε την κόλλα σας από τις ψεύτικες βλεφαρίδες, ώστε να είναι έτοιμες για επανεφαρμογή.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ!

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.