ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 02, 2019

Τι να κάνετε με αυτές τις ενοχλητικές κηλίδες.

Έχετε μερικές επιλογές όταν μιλάμε για την ασφαλή αφαίρεση των λεκέδων από το πρόσωπο και το λαιμό σας. Παρότι αυτό είναι που θα προτείνει μια γρήγορη αναζήτηση στο Google, το ασετόν δεν είναι ένα από αυτά τα κόλπα που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε. Επειδή το δέρμα όπου η βαφή τείνει να πέσει είναι λεπτό, θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά το δυνατόν, την πιο απαλή μέθοδο.

 

Ενώ ένα επαγγελματικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρέσει τους λεκέδες βαφής είναι η ευκολότερη και πιο αποτελεσματική επιλογή, σύμφωνα με τον στιλίστα και κομμωτή των της Kardashian / Jenner, George Papanikolas, πιθανότατα δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό στο σπίτι. Αντί αυτού, ο Papanikolas συνιστά να τοποθετήσετε απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, σαπούνι πιάτων, βρεφικό λάδι ή ελαιόλαδο σε ένα υγρό πανί και να το τρίψετε απαλά στο δέρμα. Το απορρυπαντικό θα λειτουργήσει ταχύτερα, αλλά για άτομα με ευαίσθητο δέρμα θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε λάδι, το οποίο μαλακώνει το δέρμα και βοηθά στη διάσπαση του χρώματος.

Μια πιο πειραματική τεχνική, την οποία δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως, είναι η στάχτη των τσιγάρων πάνω στον λεκέ: «Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτή την τεχνική, αλλά είναι μια παλιά ιστορία των γυναικών στα σαλόνια», λέει.

 

Λένε ότι μια ουγγιά πρόληψης αξίζει ένα κιλό θεραπείας, οπότε η αποφυγή των λεκέδων θα πρέπει να είναι ο πρώτος σας στόχος. Πριν βάψετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, τρίψτε ένα στρώμα βαζελίνης ή βρεφικού λαδιού γύρω από τη γραμμή των μαλλιών σας για να εμποδίσετε τη μεταφορά της βαφής. Να φοράτε πάντοτε τα πλαστικά γάντια που περιέχονται στο κουτί της βαφής μαλλιών για να αποφευχθεί η χρώση των χεριών και των νυχιών. Τέλος, το ενυδατωμένο δέρμα δεν θα απορροφά βαφή τόσο εύκολα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο και δροσερό πριν από αυτή τη δουλειά.

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε βαφές που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνες σας στο σπίτι.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ