ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ LASH EXTENSIONS ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 22, 2020

Η μάσκαρα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα βασικά εργαλεία ομορφιάς που μας αρέσει να χρησιμοποιούμε, αλλά όταν δεν μπορεί να μας δώσει όσ όγκο θα θέλαμε, τα lash extensions μπορούν σίγουρα να είναι χρήσιμα. Εάν έχετε κάνει την έρευνά σας ή αν έχετε δοκιμάσει τη συγκεκριμένη τεχνική, πιθανότατα γνωρίζετε ότι τα extensions θα πέσουν μόνα τους σε δύο έως τρεις εβδομάδες. Τι γίνεται όμως αν είστε απελπισμένοι για τα αφαιρέσετε ακόμη πιο γρήγορα; Μπορεί να γίνει στο σπίτι; Είναι ασφαλές; Παρακάτω, παραθέτουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από το θέμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ LASH EXTENSIONS ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Μπορείτε να αφαιρέσετε με ασφάλεια τα lash extensions στο σπίτι;

Μια γρήγορη αναζήτηση στο YouTube ή το Pinterest αποκαλύπτει δύο πολύ δημοφιλείς τεχνικές αφαίρεσης βλεφαρίδων στο σπίτι. Μια μέθοδος απαιτεί να κάνετε περιποίηση με ατμό στο πρόσωπό σας και στη συνέχεια να τρίψετε απαλά τις βλεφαρίδες με ελαιόλαδο. Το άλλο περιλαμβάνει τη χρήση προϊόντος αφαίρεσης της κόλλας που κρατά τις βλεφαρίδες στη θέση τους. Ωστόσο, δεν συνιστούμε αυτές τις μεθόδους. "Δεν προτείνω να αφαιρέσετε τα lash extensions με μεθόδους DIY", λέει η Cristina Monaco, η οποία ειδικεύεται στην κοσμετική δερματολογία στο Schweiger Dermatology Group. «Σε περίπτωση αμφιβολίας, πάντοτε πηγαίνετε στους επαγγελματίες», λέει. "Σε αυτήν την περίπτωση, επιστρέψτε στον ειδικό που επιμελείται τις βλεφαρίδες σας για σωστή αφαίρεση." Ένας επαγγελματίας θα χρησιμοποιήσει ειδικά προϊόντα για να μαλακώσει τους δεσμούς και να αφαιρέσει απαλά τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων. Όταν δεν γίνεται από κάποιον επαγγελματία, διατρέχετε τον κίνδυνο να προξενήσετε βλάβη στις βλεφαρίδες σας και να έχετε θραύση και απώλεια αυτών.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ LASH EXTENSIONS ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Πώς να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες σας υγιείς

Είτε καταστρέψατε ακούσια τις βλεφαρίδες σας μέσω μιας αφαίρεσης στο σπίτι ή απλά θέλετε να ενισχύσετε τις φυσικές βλεφαρίδες σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της υγείας των βλεφαρίδων. Πρώτα απ 'όλα, είναι καλύτερο να κάνετε ένα διάλειμμα από τα eyelash extensions. Δεν θέλετε να ασκήσετε υπερβολική πίεση στις βλεφαρίδες σας. Δεύτερον, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν ορό μαστίχας ή μάσκα βλεφαρίδων.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και την περιποίηση του προσώπου σας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ