ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 21, 2019

Ο οδηγός για την αφαίρεση των ακρυλικών νυχιών στο σπίτι, χωρίς ζημιές

Ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε τα ακρυλικά νύχια σας. Σίγουρα, είχατε μερικές καλές εβδομάδες, αλλά έρχεται η μοιραία ημέρα της αφαίρεσης τους. Ο Dylan Pritchard, γνωστός και ως The Whisperer, μοιράστηκε μερικές συμβουλές και κόλπα για την αφαίρεση των ακρυλικών νυχιών σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ορίστε όλες οι απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα από έναν επαγγελματία, παρακάτω.

Καταρχάς, πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν καλά ακρυλικά και κακά ακρυλικά.

«Είναι επένδυση η εύρεση ενός καλού τεχνικού νυχιών γιατί μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην εξοικονόμηση ή την καταστροφή των νυχιών σας, ειδικά όταν μιλάμε για την απομάκρυνσή παλιού μανικιούρ», εξηγεί ο Pritchard.

 

 

Όταν μιλάμε για την αφαίρεση ακρυλικών νυχιών, εάν έχουν χρησιμοποιηθεί τα σωστά προϊόντα, θα αφαιρεθούν με ασετόν και υπομονή. Ο Dylan συνιστά να πάτε σε έναν τεχνικό να κάνει την αφαίρεση, καθώς το να το κάνετε μόνοι σας μπορεί να διαρκέσει για πάντα και αν γίνει ακατάλληλα, μπορεί να προκαλέσει κάποια σοβαρή ζημιά.

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε μια ειδικό που χρησιμοποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Προσέχετε τους τεχνικούς που χρησιμοποιούν το MMA, ένα παράνομο, τοξικό ακρυλικό προϊόν που μπορεί να βλάψει σοβαρά τα νύχια και το δέρμα σας. Τα ακρυλικά που κατασκευάζονται με MMA δεν θα διασπαστούν σωστά όταν εμποτιστούν με ασετόν. Ο Pritchard σημειώνει ότι ένα καλό κιτ αφαίρεσης ακρυλικών θα πρέπει να περιλαμβάνει μερικά βασικά προϊόντα, όπως ένα αξιόπιστο αρχείο νυχιών, καθαρό ασετόν, αλουμινόχαρτο και μπάλες από βαμβάκι.

 

Πώς να αφαιρέσει τα ακρυλικά νύχια, βήμα προς βήμα:

Ξεκινήστε μειώνοντας το μήκος του μεγαλύτερου μέρος του ακρυλικού.

Τοποθετήστε ένα βαμβάκι εμποτισμένη με ασετόν πάνω από το υπόλοιπο και τυλίξτε το σε  μεμβράνη. Μην τα βυθίζετε μόνο σε ένα μπολ. Το αλουμινόχαρτο σε κάθε δάχτυλο θα κάνει τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και θα ελαχιστοποιήσει την επαφή με το δέρμα.

Κάνε υπομονή. Κάθε νύχι θα πρέπει να εμποτίσει για τουλάχιστον 15 λεπτά για να διασφαλίσετε ότι το προϊόν έχει καταστραφεί σωστά. Μετά από αυτό, το προϊόν πρέπει να ξεφλουδίζει αρκετά εύκολα.

 

 

Εάν το νύχι δεν έχει ξεφλουδιστεί, μπορείτε πάντα να το ξαναβάλετε. Μετά την αφαίρεση, η ενυδάτωση είναι καθοριστική. 

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα περιποίσης νυχιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ