ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΤΟ BRONZER

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 15, 2020

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να παραγγείλετε ένα νέο bronzer στο διαδίκτυο, μόνο για να ανακαλύψετε ότι δεν ταιριάζει ακριβώς με τον τόνο του δέρματος σας όταν φτάσει. Είτε η φόρμουλα φαίνεται πολύ σκούρα στο περίγραμμα του προσώπου σας ή δεν εμφανίζεται καθόλου, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι αποχρώσεις bronzer μπορούν να πάνε στραβά. Παρακάτω, η makeup artist, Mary Irwin, μοιράζεται συμβουλές και κόλπα για το πώς να τους αντιμετωπίσετε και να μην αγοράσει ποτέ ξανά τη λανθασμένη σκιά bronzer.

Εάν η επιστροφή της λανθασμένης απόχρωσης του bronzer δεν είναι επιλογή, μην φρικάρεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί στη ρουτίνα σας. "Εάν το bronzer που αγοράσατε είναι πολύ ελαφρύ, δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε ως σκιά ματιών ή εφαρμόστε το ελαφρά πάνω από το μακιγιάζ σας για να το ρυθμίσετε", λέει η Irwin.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΤΟ BRONZER


Εάν το bronzer σας είναι πολύ σκούρο, έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές για εναλλακτικές χρήσεις, λέει η Irwin. Εκτός από τη χρήση της πιο σκοτεινής απόχρωσης σε άλλα μέρη του μακιγιάζ σας (π.χ. σκιά ματιών), συνιστά τη χρήση πινέλου ρουζ για ελαφρύτερη εμφάνιση. "Εάν χρησιμοποιείτε ένα μεγάλο πινέλο, θα πάρει λιγότερη χρωστική ουσία από μια μικρότερη, πυκνότερη βούρτσα", λέει. "Οι τεχνικές εφαρμογής σας κάνουν επίσης μεγάλη διαφορά - δοκιμάστε να την εφαρμόσετε πιο απαλά για ελαφρύτερο φινίρισμα."

Έχω ήδη εφαρμόσει τη λάθος σκιά του Bronzer, τι πρέπει να κάνω;


Εάν ανακαλύψατε ότι το bronzer σας ήταν πολύ ανοιχτό ή πολύ σκούρο με τον σκληρό τρόπο και είναι ήδη στο πρόσωπο και τον λαιμό σας, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το διορθώσετε. Για το bronzer που είναι πολύ σκούρο στο δέρμα σας, η Irwin προτείνει να προσθέσετε μια πιο ανοιχτή πούδρα από πάνω και να το αναμίξετε. Εάν είναι πολύ ανοιχτό, σκουπίστε απαλά μια πιο σκοτεινή σκιά από πάνω.

Πώς να αποφύγετε την αγορά της λανθασμένης απόχρωσης του Bronzer


Για να βεβαιωθείτε ότι το bronzer σας ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας αρχικά, σκεφτείτε ποιο χρώμα είστε φυσικά όταν είστε μαυρισμένοι. "Εάν το δέρμα σας είναι πολύ χλωμό, δοκιμάστε προϊόντα που είναι μπεζ ή πιο κίτρινα", συμβουλεύει η Irwin. "Το πολύ κόκκινο χρώμα θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να έχετε έγκαυμα." Εάν έχετε μεσαία απόχρωση επιδερμίδας, επιλέξτε πιο σκούρες αποχρώσεις από τον τόνο του δέρματος που κλίνει προς τη θερμότερη πλευρά. "Εάν έχετε σκούρο δέρμα, τις περισσότερες φορές το bronzer πρέπει να είναι πολύ ζεστό, να κλίνει προς ένα κόκκινο, χάλκινο χρώμα."

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΤΟ BRONZERΚαι να θυμάστε: "Το γεγονός πως ένα χρώμα είναι υπέροχο για τη φίλη σας, δεν σημαίνει ότι είναι υπέροχο για εσάς", λέει η Irwin. «Κοιτάξτε στο διαδίκτυο και συγκρίνετε τη διαφορά χρώματος με τις πούδρες που χρησιμοποιείτε ήδη. Θα πρέπει να απέχει αρκετές αποχρώσεις από το χρώμα του δέρματός σας. "

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για μακιγιάζ.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ