ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ

ΑΠΟ Christos Rountzounis on March 23, 2020
Δεν έχει σημασία αν έχετε καστανά μαλλιά, πορφυρά μαλλιά, ξανθά μαλλιά ή μια ποικιλία από παστέλ αποχρώσεις στο κεφάλι σας, κανένας από εμάς δεν έχει ανοσία στο ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Σε επίπεδο ομορφιάς, υπάρχουν λίγα πράγματα πιο απογοητευτικά / ενοχλητικά από μια περίπτωση βαφής μαλλιών που ξεθωριάζει - ειδικά αν είναι νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Τώρα που οι επισκέψεις στο κομμωτήριο έχουν απαγορευτεί, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς που έχετε βαμμένα μαλλιά. Η hair expert Nikki Lee από το Nine Zero One στο Λος Άντζελες μοιράζεται τα μυστικά της.

Συμβουλή για τα μαλλιά # 1: Πάρτε ένα φίλτρο ντους

"Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, πάρτε για τον εαυτό σας ένα φίλτρο ντους αμέσως", λέει η Lee. "Αυτό θα εξαλείψει κάθε σκληρό νερό ή συσσώρευση στοιχείων στα μαλλιά σας." Για όσους δεν γνωρίζουν, το σκληρό νερό και τα ανόργανα άλατα που βρίσκονται στο νερό σας μπορούν να αφήσουν τα μαλλιά εύθραυστα και ξηρά, για να μην αναφέρουμε πως μπορούν να κάνουν το χρώμα των μαλλιών σας να ξεθωριάζει ταχύτερα από ό,τι θα έπρεπε.

Συμβουλή για τα μαλλιά # 2: Μην πλένετε τα μαλλιά σας πάρα πολύ συχνά

Το φίλτρο ντους κάνει τη δουλειά του, αλλά το πολύ συχνό λούσιμο των μαλλιών σας πολύ συχνά μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών σας να ξεθωριάζει πρόωρα. Εάν χρησιμοποιείτε σαμπουάν σε καθημερινή βάση, σκεφτείτε να κάνετε μεγαλύτερα διαλείμματα μεταξύ λουσιμάτων. «Προσπαθήστε να λούζεστε κάθε δεύτερη μέρα ή ακόμα καλύτερα, κάθε τρεις μέρες», λέει η Lee. "Ένα ξηρό σαμπουάν θα σας βοηθήσει να νιώσετε αναζωογονημένοι ενδιάμεσα." Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε ολόκληρη τη ρουτίνα ντους. Επενδύστε σε ένα σκουφάκι για το ντους, για να κρατήσετε τα μαλλιά σας στεγνά και έξω από το νερό.

Συμβουλή για τα μαλλιά # 3: Χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό για την ενίσχυση του χρώματος

Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας φρέσκο ​​είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που έχουν συσταθεί για τον σκοπό αυτό. "Προμηθευτείτε ένα color enhancing conditioner και χρησιμοποιείστε το για να διατηρήσετε περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σας», λέει η Lee. 

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς λούστε τα μαλλιά σας κανονικά, εφαρμόστε τη μάσκα σε νωπές τούφες και αφήστε το να καθίσει για πέντε λεπτά πριν να το ξεβγάλετε. Δεν χρειάζεστε άλλο μαλακτικό και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε δύο εβδομάδες για να διατηρήσετε το χρώμα σας πλούσιο. 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ