ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 09, 2019

Είναι πραγματικά εύκολο, εφ 'όσον ξέρετε τι να κάνετε.

Αν έχετε μικρά φρύδια, είτε μπορείτε να κατηγορήσετε τον εαυτό σας για το τι κάνετε στα φρύδια σας, είτε τα γονίδιά σας. Και τώρα έχετε δύο επιλογές: 1. Να δεχτείτε τα φρύδια σας όπως είναι , ή 2. Να δοκιμάστε ένα συνονθύλευμα ορών, μολυβιών ή άλλων προϊόντων για να τα κάνετε πιο πυκνά.

Και αν σας φαίνεται καλύτερη η δεύτερη επιλογή, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επειδή, παρόλο που ίσως δεν είχατε ποτέ τα πιο πυκνά φρύδια στον κόσμο, ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε πιθανή τεχνική και προϊόν για να τα ενισχύσετε λίγο, αρχίζοντας με αυτές τις 7 ιδέες από κάτω.

 

  • Χρησιμοποιήστε έναν ενισχυτικό ορό

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να δικαιολογήσει κανείς πως ξοδεύει 50 δολάρια σε έναν ορό φρυδιών, αλλά εμπιστευτείτε μας. Ο καθαρός, υδατοδιαλυτός τύπος του ορού βασίζεται σε παραδοσιακά συστατικά που είναι γνωστό ότι ενισχύουν και πιθανώς αναπτύσσουν τις τρίχες, όπως βιοτίνη, βιταμίνες και πεπτίδια. Απλά εφαρμόστε το από τα φρύδια σας πριν κοιμηθείτε και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ για να δείτε τα αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.


Σκεφτείτε το: Τα μαλλιά σας φαίνονται και είναι πιο υγιή όταν τους βάζετε conditioner, σωστά; Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες στα φρύδια σας. Είναι εύκολο να τις ξεχνάμε και να τις παραμελούμε, οπότε δοκιμάστε ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο όπως αυτό το στυλό, το οποίο είναι γεμάτο με συστατικά που ενισχύουν την τρίχα όπως οι κερατίνες και οι πρωτεΐνες σόγιας για την ενίσχυση και τον έλεγχο των φρυδιών.

 

 

  • Σταματήστε να τα βγάζετε

Ανεξάρτητα από το πόσο προφανές αυτό ακούγεται, είναι πάντα το πιο δύσκολο βήμα στην αποκατάσταση των λεπτών φρυδιών. Κάντε το πιο εύκολο για τον εαυτό σας, κρύβοντας τις λαβίδες και τον μικρό καθρέφτη σε ένα συρτάρι που σπάνια χρησιμοποιείτε. Τώρα, αφήστε τα φρύδια σας να αναπτυχθούν για λίγες εβδομάδες. Ενδεχομένως να εκπλαγείτε από το πόσο πραγματικά μεγαλώνουν όταν σταματήσετε να τα πειράζετε και να διαταράσσετε τον φυσικό τους κύκλο ανάπτυξης.

 

Επωφεληθείτε πλήρως από τις μικροσκοπικές τρίχες που περιβάλλουν τα φρύδια σας, χρωματίζοντάς τες πιο σκούρες. Όχι μόνο η διαδικασία αυτή θα ενισχύσει τις λεπτές τρίχες, αλλά θα χρωματίσει ελαφρώς και την κάτω επιφάνεια για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός πληρέστερου φρυδιού. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε ένα ινστιτούτο, αν και τα αποτελέσματα είναι σίγουρα πιο αξιόπιστα, μπορείτε να τα βάψετε στο σπίτι με ένα προϊόν με χρωστική. Απλώς βουρτσίστε τα, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει, ξεφλουδίστε απαλά τη μεμβράνη και θα έχετε αποκτήσει το χρώμα που θέλετε.


  • Χρησιμοποιήστε  gel για τα φρύδια

Η ανάπτυξη νέων μαλλιών μπορεί να μην είναι εφικτή για μερικούς, γι 'αυτό συμβιβαστείτε με αυτό που έχετε και επικεντρωθείτε στο να κάνετε αυτές τις μεμονωμένες τρίχες να φαίνονται παχύτερες. Ένα gel φρυδιών περιέχει μικροΐνες που προσκολλώνται σε κάθε τρίχα για μεγαλύτερη δραστικότητα. Απλώς περνάτε το βουρτσάκι του gel πάνω από τις τρίχες σας, πρώτα για να καλύψετε και τις δύο πλευρές των τριχών και στη συνέχεια επανατοποθετήστε το βουρτσάκι και βουρτσίστε τα φρύδια πίσω στη θέση τους.

  

  • Δοκιμάστε το τέχνασμα με το σαπούνι

Εάν ασχολείστε με τα κενά σημεία στα φρύδια σας, είτε γεμίστε τα με ένα μολύβι είτε δοκιμάστε αυτή την παλαιά τεχνική με το σαπούνι: Βγάλτε ένα βουρτσάκι  και στη συνέχεια τρίψτε το πάνω σε ένα σαπούνι μέχρι το προϊόν να έχει δημιουργήσει ένα αφρό ανάμεσα στις τρίχες. Στη συνέχεια, σύρετε το πάνω από τα φρύδια σας για να τα διαμορφώσετε ακριβώς όπως τα θέλετε, χτενίζοντας και κάποιες μικρές τρίχες πάνω στο κενό  σας σημείο. Μόλις στεγνώσει το σαπούνι, τα φρύδια σας θα ρυθμιστούν και μπορείτε να τα γεμίσετε με τα συνήθη μολύβια σας.

 

  • Κάντε microblading

Αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη επιλογή για την πλήρωση των φρυδιών και χρειάζεστε πολλά χρήματα για την θεραπεία, αλλά σίγουρα θα διαρκέσει περισσότερο από όλες τις άλλες λύσεις. Εάν έχετε εξαντλήσει κάθε επιλογή για την ανάπτυξη νέων τριχών και έχετε κουραστεί με το να γεμίσετε τα φρύδια σας, δοκιμάστε αυτή την ημιμόνιμη λύση, η οποία απαιτεί έναν εκπαιδευμένο ειδικό που χρησιμοποιεί μια βελόνα σαν λεπίδα για να κάνει μικρές τρυπίτσες στα φρύδια σας τις οποίες έπειτα γεμίζει με χρωστική ουσία, σαν ένα τατουάζ. Επειδή οι τρυπίτσες είναι επιφανειακές, τα αποτελέσματα φαίνονται ρεαλιστικά και φυσικά θα διαρκέσουν τουλάχιστον ένα χρόνο ή και μερικές φορές τρία χρόνια .


Προϊόντα για την περιποίηση των φρυδιών σας μπορείτε να βρείτε στο site ikonomakis.gr.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ