ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΕΙΛΗQ ΜΕ GLOSS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ Ή ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 22, 2019

Σίγουρα σε κάποιες μας αρέσουν πολύ τα lip glosses. Δίνουν λάμψη και χρώμα , ενώ κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη με φυσικό τρόπο. Φυσικά, το δύσκολο με αυτό το προϊόν είναι ότι κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους, ή δεν μπορείς να φας γιατί σπάει ή στάζει μέσα στην μεγάλη ζέστη. Αλλά ως ειδικοί και εξαιτίας της μεγάλης μας αγάπης για αυτά, βρήκαμε την μέθοδο που μας επιτρέπει να έχουμε ενυδατωμένα αλλά λαμπερά χείλη χωρίς προβλήματα. 

Για να το πετύχετε και εσείς αυτό, κάντε σωστό layering σε κάθε στρώση του gloss από άκρη σε άκρη για ομοιόμορφο στρώμα λάμψης. Το κλειδί για τη μέθοδο αυτή είναι τα λεπτά στρώματα, με παχύτερο το πρώτο  και με τη χρήση λιγότερου προϊόντος καθώς προσθέτετε στρώματα. Το πρώτο στρώμα πρέπει πάντα να είναι ένα γυαλιστερό balm για τα χείλη, το οποίο προσφέρει μεγάλη υγρασία και λίγη λάμψη. 

 

 Στη συνέχεια, περνάτε εάν ενυδατικό gloss που είναι άνετο όταν χρησιμοποιείται με άλλα προϊόντα. Εφαρμόζετε ένα λεπτό στρώμα, φροντίζοντας να μην το παρακάνετε.

Τέλος, εφαρμόζω μια μικρή στρώση γυαλιστερού lip gloss στην κορυφή, η οποία δίνει στα χείλη την τελική, λαμπερή όψη. Καλό είναι να το εφαρμόσετε μόνο στην κορυφή και στο κάτω μέρος σε μικρές τελίτσες και όχι πολύ προϊόν γιατί θα κολλήσουν τα χείλη μεταξύ τους. Το τρίτο αυτό προϊόν είναι καλό και από μόνο του αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν το τοποθετείτε πάνω από τα άλλα δύο προϊόντα. 

  

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά θεϊκό. 

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ, μαζί με το λαμπερό lip gloss που ονειρευόσαστε. 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ