ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 13, 2020

Παρά το γεγονός ότι έχω φυσικά σγουρά μαλλιά, οι βλεφαρίδες μου είναι απίστευτα ίσιες. Ανεξάρτητα από το πόσο χρησιμοποιώ το eyelash curler μου ή τι υπόσχεται η νέα μάσκαρα που χρησιμοποιώ, οι βλεφαρίδες μου φαίνεται να πέφτουν επίπεδες σε ελάχιστο χρόνο. Μπορούν, όμως, οι βλεφαρίδες μου να έχουν πάντα αυτή την πολυπόθητη "καμπύλη"; Σύμφωνα με τον makeup artist Jonet Williamson, μπορούν - με τα σωστά εργαλεία. Παρακάτω, μοιράζεται μια ρουτίνα τεσσάρων βημάτων που μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Βήμα # 1: Χρησιμοποιήστε eyelash curler

Αν έχετε ευθείες βλεφαρίδες, ένα τέτοιο εργαλείο είναι πραγματικά απαραίτητο. Θα σηκώσει τις βλεφαρίδες σας και θα τις κάνει να φαίνονται περισσότερες. Τα εργαλεία που επιστρατεύουν και τη θερμότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για ευθείες βλεφαρίδες, επειδή η θερμοκρασία δίνει ακόμη και στις πιο επίμονες τρίχες μια επιπλέον ώθηση. Η χρήση του είναι απλή. Πιάστε το σύνολο των βλεφαρίδων σας και πιέστε μερικές φορές στη βάση τους.

Βήμα # 2: Εφαρμόστε Primer

Ακριβώς όπως ένα primer προσώπου, ένα ένα primer για τις βλεφαρίδες ενισχύει το προϊόν που εφαρμόζεται μετά από αυτό και επεκτείνει τη διάρκειά του.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ

 Βήμα # 3: Επιστρέψτε στο eyelash curler

Εφαρμόστε λίγη ακόμη πίεση στις βλεφαρίδες σας προκειμένου να εξασφαλίσετε μέγιστα αποτελέσματα πριν την εφαρμογή της μάσκαρας.

Βήμα # 4: Εφαρμόστε μια αδιάβροχη μάσκαρα

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι πραγματικά το βασικό προϊόν εδώ. "Σκεφτείτε το σαν ισχυρή λακ για τις βλεφαρίδες σας", λέει ο Williamson, χρησιμοποιώντας τη μπορεί πραγματικά να κάνετε τη διαφορά.

Επειδή η αδιάβροχη μάσκαρα είναι πιο δύσκολο να απομακρυνθεί από μια απλή (κάνει ακριβώς τη δουλειά της!), θα χρειαστείτε και ένα καλό προϊόν για ντεμακιγιάζ. Τα προϊόντα με βάση το λάδι ή εκείνα που περιέχουν λιπίδια είναι τα καλύτερα, επειδή αυτά τα συστατικά μπορούν να διασπάσουν τη μάσκαρα - με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να τρίβετε πολύ δυνατά και να τραβάτε τις βλεφαρίδες σας.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ, για επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε μέρα!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ