ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά & αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 60€.
Τηλεφωνικές παραγγελίες
211 800 4132

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 26, 2019

Ναι, είναι δυνατόν.

Βλεφαρίδες που φαίνονται λίγο φθαρμένες ή ταλαιπωρημένες; κοιτάτε με μίσος κάθε μωρό που βλέπετε γιατί θα θέλατε να είχατε τις βλεφαρίδες του; Λοιπόν, όλοι μας ίσως τα έχουμε σκεφτεί αυτά. Εάν έχετε δοκιμάσει ήδη όλες τις φόρμουλες και τους τρόπους για να μακρύνουν οι βλεφαρίδες σας, ίσως πρέπει να φτάσετε κυριολεκτικά στην ρίζα του προβλήματος και να καταλάβετε πώς να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας.

Αλλά πριν ψάξετε στο internet για προϊόντα ειδικά για βλεφαρίδες, πρέπει να εξετάσετε μερικούς πολύ σημαντικούς παράγοντες, καθώς στο κάτω κάτω μιλάμε για τα μάτια μας. Παρακάτω, η Ilyse Haberman, γιατρός και επίκουρη καθηγήτρια οφθαλμολογίας στο NYU Langone, μοιράζεται όλες τις γνώσεις της για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων τόσο γρήγορα όσο και με ασφάλεια, ώστε να μη ζηλεύετε πια τα μωρά.  

 

Πόσο καιρό χρειάζεται για να αναπτυχθούν οι βλεφαρίδες;

Πριν μπούμε στην διαδικασία του πώς θα αποκτήσετε υπέροχες βλεφαρίδες, ας επανεξετάσουμε τα βασικά που πιθανότατα δεν έχετε καν μάθει. Ο κύκλος ανάπτυξης των βλεφαρίδων σας αποτελείται από τρία στάδια: αδρανές στάδιο, στάδιο απόρριψης και φάση ανάπτυξης. Έτσι ρεαλιστικά, οι βλεφαρίδες σας περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους «αράζοντας και πέφτοντας» χωρίς πραγματικά να μεγαλώνουν, γι 'αυτό τα αποτελέσματα δεν είναι ορατά την ίδια στιγμή.

Στην πραγματικότητα, η Haberman λέει ότι μπορεί να χρειαστούν τρεις μήνες για να αναπτυχθούν φυσικά οι βλεφαρίδες σας. Αλλά επειδή ξέρουμε ότι είστε ανυπόμονοι και θέλετε να αναπτυχθούν σε ένα βράδυ, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι υπάρχει ένας τρόπος να μεγαλώσουμε την φάση ανάπτυξης τους.

Πώς μπορώ να ενδυναμώσω τις βλεφαρίδες μου για να μεγαλώσουν;

Αν έχετε παρακολουθήσει τηλεόραση ή άνοιξε ένα περιοδικό, πιθανότατα έχετε δει έναν ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων που έχει εγκριθεί από την FDA στην αγορά. Αρχικά δημιουργήθηκε ως οφθαλμικές σταγόνες για το γλαύκωμα (υψηλή πίεση των ματιών), αλλά οι γιατροί παρατήρησαν το άλλο όφελος του: την ικανότητα να μεγαλώνουν περισσότερο οι βλεφαρίδες.

 

Μήπως ο ορός για τις βλεφαρίδες τελικά κάνει δουλειά;  

Αυτή η ερώτηση έχει πολλά μέσα της. Εάν οι φίλοι σας έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν αυτό και ορκίζονται ότι έχουν δει αποτελέσματα, μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά γενικά ας είστε λίγο καχύποπτοι.

«Υπάρχουν ορισμένοι οροί βλεφαρίδων χωρίς ιατρική συνταγή που περιέχουν παρόμοια συστατικά ανάπτυξης με αυτά των φυσικών βλεφαρίδων, αλλά αυτά δεν είναι εγκεκριμένα από την FDA», λέει η Haberman. Έτσι ακριβώς επειδή μπορείτε να τα αγοράσετε από τον καλύτερο φίλο της μαμάς σας δεν σημαίνει ότι αυτοί οι οροί βλεφαρίδων είναι εντελώς ακίνδυνοι για να τους δοκιμάσετε. Όπως και με οποιοδήποτε φάρμακο, υπάρχουν παρενέργειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν το βάλετε στο μάτι σας.

Είναι ασφαλείς οι οροί βλεφαρίδων;

Ναι, όχι και πιθανόν. Υπάρχει ένας καλός λόγος στο γιατί χρειάζεστε μια συνταγή για να πάρετε τα χέρια σας ένα τέτοιο προϊόν. Είναι ένα πραγματικό φάρμακο (για το γλαύκωμα), πράγμα που σημαίνει ότι ένας πραγματικός γιατρός πρέπει να βεβαιωθεί ότι δεν θα αλληλεπιδράσει με άλλα φάρμακα που παίρνετε ή δεν θα έχει αρνητικές παρενέργειες στα μάτια σας.

Ωστόσο ένας ορός ανάπτυξης μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό του δέρματος και / ή ερεθισμό και πρήξιμο του βλεφάρου.. Φυσικά, όπως όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες, αυτές είναι πιθανότητες και δεν ισχύουν με σιγουριά, καθώς μερικοί άνθρωποι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς προβλήματα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή υπενθύμιση για να διαβάζετε πάντα το φυλλαδίων των οδηγιών και των συστατικών αφού μιλήσετε πρώτα με τον γιατρό σας.

 

Τα μαλακτικά ή οι οροί DIY λειτουργούν;

Μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από έναν ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων χωρίς ιατρική συνταγή είναι ένα conditioner βλεφαρίδων. Αυτές οι ενυδατικές φόρμουλες περιέχουν συνήθως μαλακτικά συστατικά, τα οποία δουλεύουν για να κάνουν τις υπάρχουσες βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο υγιείς, αλλά δεν τις κάνει να μεγαλώνουν περισσότερο.

Έτσι λοιπόν, για όλα αυτά τα σκευάσματα στο σπίτι που περιλαμβάνουν καρύδα, καστορέλαιο και ελαιόλαδο, αν τα εφαρμόσετε θα δείτε κάποια επιπλέον λάμψη και δύναμη αλλά μην περιμένετε κανένα θαύμα.

Τι πρέπει να αποφεύγετε όταν μακραίνετε τις βλεφαρίδες;

Όταν μακραίνετε τις βλεφαρίδες σας, θέλετε να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να κόψει ή να βλάψει τις τρίχες. Έτσι, ξέρετε, όλα τα συνηθισμένα πράγματα που μπορούν να βλάψουν τις βλεφαρίδες σας, συμπεριλαμβανομένων των ψεύτικων βλεφαρίδων και το να μην πλένετε το πρόσωπό σας.

Ναι, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να είναι δελεαστικές ενώ περιμένετε να μεγαλώσουν, αλλά επειδή είναι τόσο βαριές, θα μπορούσαν πραγματικά να προκαλέσουν θραύση τις βλεφαρίδες ή ακόμα και να πέσουν, ειδικά όταν τις αφαιρείτε.  Όσο για τις καταστάσεις που δεν αφαιρείτε το μακιγιάζ σας, να ξέρετε ότι μπορεί αν αναπτυχθεί φλεγμονή γύρω από τις βλεφαρίδες (βλεφαρίτιδα), η οποία, εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει απώλεια των βλεφαρίδων.

 

Έτσι, είναι δυνατόν να αναπτυχθούν βλεφαρίδες;

Αν αποφύγετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αφαιρείτε το μακιγιάζ των ματιών σας κάθε βράδυ, ενισχύστε τις τρέχουσες βλεφαρίδες σας με ορό περιποίησης και απευθυνθείτε στον γιατρό σας για συνταγή ορού ανάπτυξης, τότε ναι, είναι πραγματικά δυνατό να γίνουν μεγαλύτερες οι βλεφαρίδες σας. Αλλά πρέπει να είστε συνεπείς και υπομονετικοί: Αυτές οι θεραπείες χρειάζονται μήνες για να εμφανίσουν αποτελέσματα και μόλις σταματήσετε, σταματά και η ανάπτυξη, γι 'αυτό εναπόκειται σε εσάς το αν αξίζει πραγματικά αυτό.

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα για την περιποίηση προσώπου και το μακιγιάζ.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ