ΠΡΩΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ-IKONOMAKIS

ΠΡΩΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της νυχτερινής ρουτίνας περιποίησης, αλλά μια σταθερή πρωινή ρουτίνα είναι εξίσου σημαντική. Η φροντίδα της νύχτας επιδιώκει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της επιδερμίδας πριν ξεκινήσει η αναγεννητική διαδικασία του ύπνου, αλλά η φροντίδα της ημέρας αφορά στην προστασία και τη συντήρηση. Δεν μπορείτε αργότερα να δημιουργήσετε μια νεανική επιδερμίδα, μπορείτε να διατηρήσετε μόνο αυτή που έχετε τώρα.

 

Θα μπορούσαν εύκολα να είναι δώδεκα βήματα για την πιο αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή της πρωινής φροντίδας του δέρματος, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές ... κανείς δεν έχει χρόνο για αυτό. Αν το μόνο που μπορείτε να κάνετε κάθε πρωί περιλαμβάνει τις σημειώσεις που αναφέρονται παρακάτω, είστε σε καλό δρόμο για ένα άψογο πρόσωπο όλη την ημέρα.

 

Βήμα 1: Λάδι καθαρισμού

 

Εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα με βάση το λάδι τη νύχτα, ένα προϊόν που καθαρίζει το πρωί είναι απόλυτη ανάγκη για την αποτελεσματική απομάκρυνση των προϊόντων αυτών και όσων έχουν φέρει στην επιφάνεια του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Εφαρμογή

 

Ζεστάνετε λίγη ποσότητα του καθαριστικού με βάση τα έλαια στην παλάμη του χεριού σας πριν κάνετε μασάζ στο δέρμα και κάτω από το λαιμό σας, στη συνέχεια, αφιερώστε ένα λεπτό για να δουλέψετε το προϊόν και να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και αφήστε το δέρμα νωπό.

 

Βήμα 2: Καθαριστικό με βάση το νερό

 

Ένα καθαριστικό με βάση το νερό, χαμηλού pH, στην πρωινή φροντίδα περιποίησης της επιδερμίδας σας βοηθά στην σωστή καθαριότητα χωρίς να προκαλεί ερυθρότητα που είναι δύσκολο να ηρεμήσει πριν από την εφαρμογή του μακιγιάζ.

 

Εφαρμογή

 

Ενώ το πρόσωπό σας εξακολουθεί να είναι βρεγμένο από το πρώτο βήμα, δουλέψτε το καθαριστικό με βάση το νερό σε αφρό και αφήστε το να καθίσει ως μάσκα στο δέρμα σας για μερικά λεπτά αν έχετε χρόνο (συνήθως χρησιμοποιώ αυτή την ώρα για να βουρτσίζω τα δόντια μου) και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Πιέστε ένα καθαρό πανί στο δέρμα σας για να στεγνώσει - μην το τρίβετε.

 

Βήμα 3: Toner

 

Toner είναι εύκολα το πιο παρεξηγημένο προϊόν φροντίδας του δέρματος - παρότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Το Toner είναι το πρώτο προϊόν φραγμού που χρησιμοποιείτε - εξισορροπεί το pH του δέρματός σας και το προετοιμάζει για την ενυδάτωση.

 

Εφαρμογή

 

Εδώ επιστρατεύστε ένα βαμβάκι. Οτιδήποτε βάζετε ανάμεσα στα δάχτυλά σας και στο πρόσωπό σας μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες τόνερ γύρω από το πρόσωπό σας και πιέστε το στο δέρμα για να έχετε ομοιόμορφη εφαρμογή.

 

Βήμα 4: Ορός

 

Το πιο σημαντικό (και ακριβό) βήμα στην ρουτίνα φροντίδας του πρωινού σας - εκτός από την προστασία από τον ήλιο - είναι το serum που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Το πρόσωπό σας είναι ενάντια σε πολλούς παράγοντες που τείνουν να το βλάψουν όλη την ημέρα: τα καυσαέρια από το αστικό λεωφορείο, η βρώμικη οθόνη τηλεφώνου σας, τα επίπεδα κορτιζόλης σας κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάσκεψης στις 15:00 κ.λπ. Οι οροί φροντίζουν ώστε κανένας από αυτούς τους στρεσογόνους παράγοντες να μην ζήσει αιώνια σαν λεπτές γραμμές μεταξύ των φρυδιών σας.

 

Εφαρμογή

 

Το καλύτερο πράγμα με τους ορούς είναι ότι λίγο αρκεί για να κάνετε τη δουλειά σας, κάτι που καθιστά την υψηλή τιμή τους κάπως πιο υποφερτή. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε καθαρό δέρμα και αφήστε να απορροφηθεί πλήρως πριν προχωρήσετε.

 

Βήμα 5: Ενυδατική κρέμα

 

Δεν υπάρχει δέρμα που είναι πολύ ενυδατωμένο και το αντηλιακό σας δεν πρέπει να αποτελεί υποκατάστατο για την ενυδατική κρέμα. Αυτά τα δύο προϊόντα εξυπηρετούν εντελώς διαφορετικούς σκοπούς και δεν είναι εναλλάξιμα, ανεξάρτητα από το πόσο ενυδατικό το αντηλιακό σας ισχυρίζεται ότι είναι.

 

Εφαρμογή

 

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα πάνω στο δέρμα και αφήστε για πλήρη απορρόφηση.

 

Βήμα 6: Προστασία από τον ήλιο

 

Αν είχατε μόνο χρόνο για ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας κάθε πρωί, θα έπρεπε καλύτερα να είναι αντηλιακό. Η καθημερινή προστασία από τον ήλιο είναι εξίσου σημαντική με το πόσιμο νερό και την έγκαιρη πληρωμή των λογαριασμών, οπότε υπάρχουν μηδενικές δικαιολογίες για να μην το κάνετε.

 

Εφαρμογή

 

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το αντηλιακό που ταιριάζει στην δική σας επιδερμίδα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ σας και αφήστε το να απορροφηθεί.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας!

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.