ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on March 25, 2020

Η χωρίστρα, η χωρίστρα στη μέση, στην άκρη, με παραλλαγές. Τις αγαπάμε όλες ξεχωριστά. Αλλά αν είστε κάποιος που έχει την ίδια χωρίστρα στα μαλλιά από το δημοτικό σχολείο (όπως εγώ #guilty) τότε είστε στο σωστό μέρος. Πολλοί άνθρωποι δεν απομακρύνονται ποτέ από το φυσικό χώρισμα των μαλλιών τους, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα μια άλλη τοποθέτηση της χωρίστρας να σας ταιριάζει εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τη χωρίστρα των μαλλιών σας, αλλά το σχήμα του προσώπου σας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες. Είναι καιρός να "χωρίστε" με την παλιά σας χωρίστρα; Πιθανώς. Παρακάτω, αναλύουμε ποιος τύπος χωρίστρας μπορεί να λειτουργήσει για εσάς, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

Το καλύτερο μέρος για να χωρίσετε τα μαλλιά σας εάν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Μια χωρίστρα που τοποθετείται ελαφρώς στην άκρη του κεφαλιού σας μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα από ένα χώρισμα στη μέση. Αν είστε συνηθισμένοι σε χωρίσματα στη μέση, δοκιμάστε να παίξετε για λίγο με τις μπροστινές τούφες σας, ώστε να εξισορροπήσετε ένα έντονο σαγόνι ή ιδιαίτερο πιγούνι.

Το καλύτερο μέρος για να χωρίσετε τα μαλλιά σας εάν έχετε ένα τετράγωνο πρόσωπο

Ο παραπάνω τύπος χωρίστρας είναι επίσης ιδανικός για σχήματα τετράγωνου προσώπου επειδή "μαλακώνει" το έντονο σαγόνι και τις σκληρές γωνίες..

Το καλύτερο μέρος για να χωρίσετε τα μαλλιά σας εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

Δοκιμάστε τη χωρίστρα στη μέση, έτσι ώστε τα μαλλιά να πέσουν ομοιόμορφα σε κάθε πλευρά και να επιμηκύνουν την όψη του προσώπου σας. Αν αυτό δεν βοηθήσει, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο των wispy bangs.

Το καλύτερο μέρος για να χωρίσετε τα μαλλιά σας εάν έχετε ένα μακρύ ή ωοειδές πρόσωπο

Τα ωοειδή πρόσωπα τείνουν να φαίνονται υπέροχα με οποιοδήποτε είδος χωρίστρας. Αλλά αν έπρεπε να επιλέξουμε, θα λέγαμε ότι η αγαπημένη μας είναι η χωρίστρα στο πλάι, διότι διευρύνει ένα ωοειδές πρόσωπο και το βοηθάει να φαίνεται κάπως πιο στρογγυλό.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ